Spilletid bekræftet: 'Thor 4' bliver Marvels korteste film i 5 år

Tordenguden & co. lander snart i biografen!
Thor 4: Love and Thunder (Walt Disney Pictures)
(© Thor 4: Love and Thunder (Walt Disney Pictures))

Listen med Marvel-film er lang, mens flere af superheltefilmenes spilletider er endnu længere. Nu er spilletiden på den kommende og fjerde solofilm om tordenguden landet. Thor 4: Love and Thunder bliver den korteste Marvel-film i fem år! Det skriver Collider.

Vi kan nemlig se frem til 119 minutter i selskab med Thor & co. - eller 1 time og 59 minutter. Det bliver således den korteste Marvel-film i fem år. Det siden Ant-Man and the Wasp i 2018, der løb 118 minutter.

Ellers har Marvels film ligget på den anden side af to timer den seneste håndfuld år. Dette gælder imidlertid ikke de to første af Thors solofilm, hvor Thor og Thor: The Dark World begge var under to timer på henholdsvis 114 minutter og 112 minutter i 2011 og 2013.

Herimod løb Thor: Ragnarok, den tredje solofilm, 130 minutter - altså 2 timer og 10 minutter.

LÆS OGSÅ: Første kig på Christian Bales Marvel-skurk afsløres i ny Thor 4-trailer

Den fjerde solofilm om tordenguden handler om jagten på kærligheden, når Valkyrie - den nye "konge" af Asgård - skal finde sig en passende "dronning" til at dele tronen med.

Herudover vender naturligvis Chris Hemsworth tilbage i titelrollen, mens Jane Foster igen spilles af Natalie Portman, som denne gang bliver den kvindelige Thor.

'Thor: Love and Thunder' byder også på gensyn med Guardians of the Galaxy-holdet og Korg samt nye karakterer som Zeus spillet af Russell Crowe og ikke mindst skurken Gorr the God Butcher, som Christian Bale portrætterer.

Det er igen Taika Waititi, der efter 'Thor: Ragnarok' vender tilbage i instruktørstolen og som manuskriptforfatter.

'Thor 4: Love and Thunder' har biografpremiere den 6. juli.