Cookie- og Privatlivspolitik
Sådan reagerede Samuel L. Jackson på vild Marvel-kontrakt

Sådan reagerede Samuel L. Jackson på vild Marvel-kontrakt

De fleste ville nok have tænkt det samme

Stem op!
31
Stem ned!
0
(reset)

I Marvels filmiske univers er Nick Fury for de fleste synonym med Samuel L. Jacksons portræt af den seje karakter. Men hvordan startede det hele egentlig for den i dag 73-årige skuespiller?

I et nyligt interview med The Hollywood Reporter fortæller legenden om sin start på at spille Nick Fury, hvor han blev præsenteret for en vild, første kontrakt:

- Da jeg underskrev aftalen om ni film som Nick Fury, var det sådan: "Hvor længe skal jeg holde mig i live for at lave ni film?" Uden at vide, at de ville lave ni film på cirka halvandet år.

LÆS OGSÅ: Første kig på Christian Bales Marvel-skurk afsløres i ny Thor 4-trailer

Mon ikke de fleste skuespillere lige vil studse over at skrive under på at spille den samme karakter i hele ni film? For godt nok betyder det på sin vis også et fast job, men hvor mange år skulle man ikke hænge sammen med sin karakter?

Nu er vi mange, der er glade for at Samuel L. Jackson valgte at takke ja til rollen og den ni film lange kontrakt.

For siden sin første optræden som Nick Fury i ekstrascenen i Iron Man fra 2008, har han været en fast del af det fortsat voksende Marvel-univers. Det både i andre ekstrascener samt som en større del af filmene og de serier, der er affødt af MCU.

LÆS OGSÅ: Marvel-stjerne har afsløret hemmeligheder de sidste 8 år: "Ingen er blevet sure på mig endnu"

Desuden forventes det, at Samuel L. Jacksons Nick Fury får en rolle at spille i den kommende serie 'Secret Invasion', der skulle lande på Disney+ senere i år.

Det bliver dog ikke det sidste, vi ser til den populære karakter. Han er nemlig også sat til at optræde i både Ant-Man and the Wasp: Quantumania og Captain Marvel 2: The Marvels i 2023.

Det varer derfor heldigvis nok en rum tid, inden vi må vinke farvel til Samuel L. Jackson som Nick Fury.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.