Cookie- og Privatlivspolitik
Nyt i biografen: Disse 7 film glæder danskerne sig mest til i juli og august

Nyt i biografen: Disse 7 film glæder danskerne sig mest til i juli og august

Sommerens mest ventede titler

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se rækken af trailer herunder, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

De mest ventede film i biografen i de to sidste sommermåneder tæller flere danske titler, en superheltebasker, en action-thriller med Brad Pitt samt en teenageromance.

Sådan gjorde vi: Kun film med over 50 stemmer er med på listen, så hvis den film, DU glæder dig mest til, ikke er med blandt de fem titler, så giv den gerne en stemme på filmens profil.

De 7 mest ventede film i juli og august ifølge kino.dk's brugere er som følger:

7. Bullet Train - premiere den 4. august

Brad Pitt spiller en lejemorder ombord på et højhastighedstog i Japan, hvor flere andre lejemordere også befinder sig. Action-thrilleren er instrueret af manden bag Deadpool 2, så forvent lige dele spænding, humor og overraskelser i 'Bullet Train'.

6. Lille Allan - Den menneskelige antenne - premiere den 21. juli

Peter Frödin og Line Knutzons børnebog filmatiseres og står for listens eneste tilbud til børnefamilierne. Til gengæld er der tale om en dansk animationsfilm om drengen Allan, der møder rumvæsenet Majken. Sammen med ufo-fanatikeren Helge må de nu beskytte Majken fra en ond samler.

5. Resten af livet - premiere den 7. juli

Tønder-familien bestående af forældrene Maren og Egon med deres voksne børn lever et stille liv, men deres tilværelse ændres radikalt, da en tragedie sætter ind. Frelle Petersen (Onkel) instruerer den livsbekræftende historie.

4. Bamse - premiere den 25. august

Anders W. Berthelsen er ikke til at genkende i rollen som den danske sanger Flemming "Bamse" Jørgensen i den biografiske film. Som spædbarn bliver han adopteret af et direktørægtepar, der ønsker, at han skal overtage familieforetagendet, men den rebelske Flemming vil hellere danne det senere ikoniske band: Bamses venner.

3. Alle for fire - premiere den 11. august

Den superpopulære danske komedie-føljeton lukker op for nye gakkerier, når Timo og Ralf har ondt i kærligheden. Mick Øgendahl er igen tilbage som manusforfatter og hovedrollen Ralf, mens Timo spilles af Anders W. Bethelsen, efter Rasmus Bjerg havde portrætteret karakteren i de første fire film.

2. After Ever Happy - premiere den 25. august

Det fjerde kapitel om det hede forhold mellem Tessa og Hardin, der bygger på Anna Todds fanfiction om Harry Styles. I filmen er Tessa ikke længere den søde, ordentlige pige, som da hun mødte Hardin. Og Hardin er ikke længere den hårde, lunefulde dreng, som Tessa faldt for.

1. Thor: Love and Thunder - premiere den 6. juli

Tordengudens fjerde film - udover diverse Avengers-optrædener - er ifølge de første kritikerreaktioner den sjoveste film i Marvels filmiske univers. Det siger en del, da forgængeren Thor: Ragnarok var en svært underholdende og hylende morsom superheltefilm. Chris Hemsworth spiller igen Marvel-helten, mens Taika Waititi instruerer.

Se oversigten med alle kommende film i biografen her

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.