Cookie- og Privatlivspolitik
'Joker 2' bliver en musical med Lady Gaga i ikonisk rolle

'Joker 2' bliver en musical med Lady Gaga i ikonisk rolle

Joaquin Phoenix' filmsensation får vild fortsættelse

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Det er kun en uge siden, at vi endelig fik bekræftet at, der ville komme en Joker 2, selvom det for mange lå i kortene efter den tvetydige slutning i Joker.

Todd Phillips, instruktøren af den første film, postede et billede på instagram af manuskriptet samt et billede af selveste Jokeren Joaquin Phoenix i færd med at læse det.

Endnu engang er det Phillips, der sidder i instruktørstolen, og som medforfatter på manuskriptet til filmen, der kommer til at hedde Joker: Folie á Deux.

Fans har derfor spekuleret i den spændende undertitel, som betyder 'galskab for to'. For mange har det betydet, at Jokerens naturlige kompagnon til næste film måtte være selveste Harley Quinn.

LÆS OGSÅ: Bekræftet: 'Joker 2' er på vej - titlen er også offentliggjort

Det ser nu ud til at blive bekræftet, da ingen ringere end Lady Gaga efter sigende skulle være i spil til rollen som Jokerens dramatiske og flamboyante sidekick.

Ikke nok med det skriver Variety også, at filmen bliver musical. Hvis det er tilfældet, er popstjernen i den grad et passende valg til rollen som den ikoniske og farverige Harley Quinn.

Lady Gaga blev i 2019 nomineret til en Oscar for sin rolle i Bradley Coopers A Star is Born, som blev produceret af Todd Phillips. Dertil blev Joker-filmen produceret af Bradley Cooper.

Det kunne derfor tyde på, at samarbejdet på kryds og tværs af de to storfilm har ledt til denne vilde sammensætning af et cast.

LÆS OGSÅ: 'Joker 2' skrives af manden bag den første film

Hvorvidt Lady Gaga skal bidrage til musikken vides endnu ikke, men det kunne man fristes til at tro, efter hun vandt en Oscar for sit musikalske bidrag til 'A Star is Born'.

Der foreligger dog stadig ikke nogle underskrevne kontrakter fra hverken Lady Gaga eller Joaquin Phoenix. Men ovenpå Phoenix' musikalske og kropslige udfoldelser i 'Joker', kunne filmen gå hen og blive årtiets vildeste musical.

Det vides endnu ikke, hvornår 'Joker 2: Folie á Deux' får premiere.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.