Den nye plakat til 'Jurassic World 3' samler hele holdet: De nye helte og de tre legender

Billetsalget er startet på kino.dk
Jurassic World 3: Dominion
(© Jurassic World 3: Dominion (UIP))

Forsalget til Jurassic World 3: Dominion er startet på kino.dk.

Find billetter her:

Du kan også se det første billede af den gigantiske nye dinosaur-hybrid, Giga, fra den kommende Jurassic World 3: Dominion. Spilletiden er desuden også blevet afsløret, mens en trailer har ramt nettet.

Nederst i artiklen er også den senest offentliggjorte plakat med taglinen "The epic conclusion of the Jurassic Era", hvor et stort stykke rav danner baggrund for filmens hovedroller, der endvidere gøres selskab af en glubsk dinosaur.

Plakaten byder således på bl.a. Chris Pratt og Bryce Dallas Howard i deres respektive roller, som man kender fra de to foregående Jurassic World-film.

LÆS OGSÅ: T-Rex angriber en biograf i første smugkig på 'Jurassic World 3' 

Man finder også - og ikke mindst - dino-franchisens tre originale legender på plakaten, nemlig Jeff Goldblum, Sam Neill og Laura Dern, som i filmen gentager deres ikoniske roller som henholdsvis Ian Malcolm, Alan Grant og Ellie Sattler.

Steven Spielberg lagde som bekendt ud med Jurassic Park i 1993. Den blev fulgt op af The Lost World og Jurassic Park III, mens franchisen blev genoplivet med de nye film i rækken: Jurassic World fra 2015 og Fallen Kingdom i 2018.

Som plakatens tagline indikerer, bliver filmen en brølende kulmination, ikke kun på de nye film i serien, men også franchisen som helhed.

'Jurassic World 3: Dominion' har biografpremiere den 9. juni.