Cookie- og Privatlivspolitik
Bare rolig: Deadpools beskidte jokes fortsætter i kommende superheltefilm

Bare rolig: Deadpools beskidte jokes fortsætter i kommende superheltefilm

Disney vil bevare R-rating

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Hvis der er noget, Ryan Reynolds' antihelt Deadpool er kendt for, så er det hans rappe replikker og møgbeskidte mund.

Med tanke på at den kommende Deadpool 3 er den første af de tre Deadpool-film, der bliver produceret af Disney, da de har opkøbt 20th Century Fox, har fans været nervøse for, at det bl.a. ville betyde en mere børnevenlig udgave af den populære helt.

Manuskriptforfatterne bag filmen, Rhett Reese og Paul Wernick, kunne dog i et nyligt interview med Den of Geek berolige fansene med, at "Deadpool vil forblive Deadpool".

LÆS OGSÅ: 'Deadpool 3' får ny instruktør: Ryan Reynolds fejrer det med sjovt billede

Således skal vi altså heldigvis ikke forvente os færre bandeord eller mindre vold i 'Deadpool 3'. Marvel-chef Kevin Feige har bl.a. også bekræftet, at Deadpool nu indgår i Marvels Cinematiske Univers, der ejes af netop Disney, mens filmen - som sine forgængere - vil være R-rated.

Reese uddyber på det nye samarbejde med Disney og heraf altså muligheden for at lege med heltene fra Marvels filmiske univers, at vi ikke skal bekymre os om, at det kommer til at holde dem tilbage med jokes:

- Det skal du ikke bekymre dig om. De har været meget støttende i forhold til det. Når det kommer til en specifik joke, hvis vi krydser en grænse, vil vi måske på et tidspunkt høre: "Måske ikke den joke." Reese fortsætter:

- Men jeg synes, de har været utroligt støttende med det, vi laver […] så forhåbentlig bliver det et ægteskab made in heaven.

LÆS OGSÅ: Ryan Reynolds tager pause fra skuespil - hvad betyder det for 'Deadpool 3'?

Så helt uden forbehold for deres Deadpool-jokes lyder det måske ikke helt til at være, hvis man har de lidt skeptiske briller på. Vi må bare vente og se, hvad fremtiden bringer.

Handlingen i 'Deadpool 3' er endnu afsløret, men et rygte lyder på, at X-Men-gruppen X-Force vil indgå. Filmen instrueres desuden af Shawn Levy, der tidligere har lavet bl.a. Free Guy og The Adam Project med netop Ryan Renyolds.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.