Cookie- og Privatlivspolitik
Traileren til 'Avatar 2' er ude, men du kan kun se den i biografen før denne film

Traileren til 'Avatar 2' er ude, men du kan kun se den i biografen før denne film

Se også de 4 nye billeder

Stem op!
1.198
Stem ned!
0
(reset)

Der begynder at komme mere og mere ud om James Camerons efterhånden længe ventede opfølger til sin biografsucces Avatar fra 2009.

På mandag rammer traileren til Avatar: The Way of Water nettet, men inden da kan du lige nu opleve den eksklusivt i biografen inden visningerne af Marvel-filmen Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Selvom vi må vente lidt med at vise den online, er der for nylig blevet offentliggjort fire helt nye billeder fra filmen. Her får man et kig både til vands, til lands og i luften på Pandora. Se billederne nederst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Skuespiller har set de første 20 minutter af 'Avatar 2': "Jeg var rørt til tårer"

Det er dog endnu ikke meget, vi ved om selve filmens handling. Vi ved dog, at fortællingen kommer til at fokusere på karaktererne Jake Sully (Sam Worthington) og Neytiri (Zoë Saldaña) samt deres familieliv med både biologiske og adopterede børn.

Udover Worthington og Saldaña, byder 'Avatar: The Way of Water' også på gensyn med bl.a. Sigourney Weaver samt nye skuespillere som Michelle Yeoh, Jemaine Clement og Kate Winslet.

Der er allerede flere efterfølgere på vej i Avatar-universet, hvor tre yderligere film er sat til at lande i biografen i henholdsvis 2024, 2026 og 2028.

'Avatar: The Way of Water' får biografpremiere den 14. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.