Cookie- og Privatlivspolitik
Se billedet: Guardians of the Galaxy-stjerne er færdig i Marvel-universet

Se billedet: Guardians of the Galaxy-stjerne er færdig i Marvel-universet

"Slutningen på en rejse, der ændrede mit liv"

Stem op!
114
Stem ned!
0
(reset)

Vi skal ganske vist vente helt til den 4. maj næste år, før vi kan gå i biografen og se Guardians of the Galaxy Vol. 3. Optagelserne er dog allerede nu i kassen, så efterarbejdet med filmen er således påbegyndt.

Den første Guardians of the Galaxy med gruppen af umage helte ramte verden tilbage i 2014. Det er altså en rejse på 8 år, der for Dave Bautista i rollen som Drax har nået sin ende med den kommende og tredje film.

I forbindelse med afslutningen af optagelserne - der altså sender Bautistas portræt Drax på pension - delte skuespilleren et festligt farvel-billede med holdet bag filmen og ordene: "Slutningen på en rejse, der ændrede mit liv". Se billedet nederst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Vildt! 'Guardians of the Galaxy 3' slår verdensrekord allerede inden den er færdig

Den tredje solofilm med Star-Lord og co. bliver ligeledes den sidste film med de kulørte karakterer i hænderne på James Gunn som instruktør. Hermed ikke sagt at heltene ikke kan optræde i andre og fremtidige Marvel-film.

Allerede inden det tredje kapitel om rumheltene altså lander i 2023, kan man senere i år se den såkaldte The Guardians of the Galaxy Holiday Special på Disney+.

Der venter således godt med spraglet rum-underholdning, inden vi som publikum også siger farvel til Bautista som Drax. Det vides dog ikke, om andre kommer til at overtage både instruktørposten eller rollen som Drax. Det kan kun tiden vise.
 
'Guardians of the Galaxy Vol. 3' har biografpremiere den 4. maj 2023.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Super Duper Fly (@davebautista)

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.