Cookie- og Privatlivspolitik
Nyt i biografen: Her er danskernes 5 mest ventede film i juni

Nyt i biografen: Her er danskernes 5 mest ventede film i juni

Dinoer, håndlangere og dansk romantik

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoerne herunder, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Et par imødesete efterfølgere og flere originale værker er at finde på listen over juni måneds mest ventede film blandt brugerne på kino.dk.

Dermed er der både noget for familierne, når de sjove, gule Minions vender tilbage, og noget for dino-fans i den tredje og formentlig sidste Jurassic World-film.

Derudover er der både gys, en romantisk film fra Danmark og en biografi om Kongen af Rock’n’roll.

Sådan gjorde vi: Kun film med over 50 stemmer er med på listen, så hvis den film, DU glæder dig mest til, ikke er med blandt de fem titler, så giv den gerne en stemme på filmens profil.

Månedens 5 mest ventede film ifølge brugerne på kino.dk er som følger:

 

5. Minions: Historien om Gru - premiere den 30. juni

Efterfølgeren til Minions fra 2015, der er en spinoff på Grusomme mig-filmene, går tilbage i tiden til det første møde mellem de gule medhjælpere og den unge, 11-årige Gru, som senere bliver verdens største superskurk. Den første Minions-film blev en kæmpesucces med over 1,1 mia. dollars i indtjening på verdensplan.

 

4. Esthers orkester - premiere den 2. juni

Den danske film 'Esthers Orkester' er fortællingen om et kærestepar og deres samlivs op- og nedture fortalt igennem parrets første og sidste dag sammen. Esther er børnebogsforfatter, og igennem sit arbejde møder hun Thomas. En dag vendes deres liv pludselig på hovedet, og de er hver især nødt til at påtage sig nye roller i livet og navigere i en ny hverdag. Annika Aakjær og Johannes Lilleøre spiller de to hovedroller overfor bl.a. Ulf Pilgaard og Stina Ekblad.

 

3. The Black Phone - premiere den 23. juni

Månedens mest ventede gyser findes i 'The Black Phone', der er instrueret af manden bag Sinister. Filmen følger 13-årige Finney Shaw, der bliver kidnappet af en klam børnelokker. Indespærret i en lydisoleret kælder begynder en afbrudt telefon at ringe, og det viser sig at være tidligere, døde ofre, der fra det hensiddes vil hjælpe Finney med at undslippe den sadistiske og maskeklædte morder. Gemt bag den uhyggelige børnelokkermaske finder vi Ethan Hawke, der også var med i 'Sinister'.

 

2. Elvis - premiere den 23. juni

Baz Luhrmann er kendt for sine ekstravagante og musikalske film som bl.a. storværket Moulin Rouge! Nu vender den australske instruktør tilbage med en biografi om rockikonet Elvis Presley. Austin Butler spiller den unge fyr fra Mississippi, der går fra lokal helt til verdensstjerne med hjælp fra den udspekulerede manager Colonel Tom Parker, spillet af Tom Hanks.

 

1. Jurassic World: Dominion - premiere den 9. juni

Månedens mest ventede film er det tredje kapitel i dino-serien Jurassic World. Filmen følger efter 'Fallen Kingdom', hvor dinosaurerne slippes løs på Jorden. Nu må menneskeheden kæmpe for overlevelse, og det betyder et episk samarbejde mellem nye og gamle karakterer fra serien. Således kan både Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Sam Neill, Laura Dern og Jeff Goldblum opleves i samme Jurassic-film for første gang.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.