Nyt billede beviser, at Dwayne Johnson er en vaskeægte superhelt

Black Adam helt uden computereffekter
Black Adam Dwayne the Rock Johnson
(© Black Adam (Warner Bros.))

Det er tydeligt for enhver, at Dwayne 'The Rock' Johnson bruger en del tid i træningscentret. Det gør sig absolut også gældende forud for hans rolle som antihelten Black Adam i filmen af samme navn.

Nu giver den muskuløse stjerne et endnu bedre kig på helten på sin Instagram, og det i fuld figur. Se billedet nederst i artiklen.

Billedet er fra bag optagelserne og i sort/hvid, hvor dragten således ses i sit hele uden computereffekter, hvilket man ellers bl.a. har kunnet se i en tidligere trailer for filmen.

Billedet er fra en række nye scener, der optages til filmen, mens der lægges en sidste hånd på produktionen, herunder netop CGI-effekter. Det skriver Screenrant.

LÆS OGSÅ: Dwayne Johnson udfordrer Marvels nye superhelt

På det nye billede kan The Rock med andre ord ikke gemme sig bag lynende effekter og fremstår bestemt som en vaskeægte helt i al sin fysiske vælde.

'Black Adam' er baseret på DC-tegneserierne om superskurken og er kendt som en fjende af superhelten Shazam. De to forventes endvidere at skulle møde hinanden i en senere film.

Dwayne Johnson agerer desuden også producer på filmen, der instrueres af skuespillerens tidligere samarbejdspartner på Jungle Cruise, nemlig Jaume Collet-Serra.

'Black Adam' har biografpremiere den 20. oktober.