Cookie- og Privatlivspolitik
Nyt billede beviser, at Dwayne Johnson er en vaskeægte superhelt

Nyt billede beviser, at Dwayne Johnson er en vaskeægte superhelt

Black Adam helt uden computereffekter

Stem op!
308
Stem ned!
0
(reset)

Det er tydeligt for enhver, at Dwayne 'The Rock' Johnson bruger en del tid i træningscentret. Det gør sig absolut også gældende forud for hans rolle som antihelten Black Adam i filmen af samme navn.

Nu giver den muskuløse stjerne et endnu bedre kig på helten på sin Instagram, og det i fuld figur. Se billedet nederst i artiklen.

Billedet er fra bag optagelserne og i sort/hvid, hvor dragten således ses i sit hele uden computereffekter, hvilket man ellers bl.a. har kunnet se i en tidligere trailer for filmen.

Billedet er fra en række nye scener, der optages til filmen, mens der lægges en sidste hånd på produktionen, herunder netop CGI-effekter. Det skriver Screenrant.

LÆS OGSÅ: Dwayne Johnson udfordrer Marvels nye superhelt

På det nye billede kan The Rock med andre ord ikke gemme sig bag lynende effekter og fremstår bestemt som en vaskeægte helt i al sin fysiske vælde.

'Black Adam' er baseret på DC-tegneserierne om superskurken og er kendt som en fjende af superhelten Shazam. De to forventes endvidere at skulle møde hinanden i en senere film.

Dwayne Johnson agerer desuden også producer på filmen, der instrueres af skuespillerens tidligere samarbejdspartner på Jungle Cruise, nemlig Jaume Collet-Serra.

'Black Adam' har biografpremiere den 20. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Charlotte

Smuk, særlig givende og grum film, fantastiske unge skuespillere, smukke billeder

6 dage siden
Julius

Men er det ikke kun Walken, der er officielt bekræftet som Shaddam IV?

6 dage siden
Heskey

Synes måske I lige glemmer at nævne hun har en pæn stor rolle i tv-serie versionen af John le CarrèsThe Little Drummer Girl :)

1 uge siden
Grete

Jeg har set denne film det var en super oplevelse.

1 uge siden
Christoffer

de sidste par minutter foregår i 2012, korrekt, men hele filmen med undtagelse af de par minutter er under anden verdenskrig

2 uger siden