Cookie- og Privatlivspolitik
Fra Pennywise til svulmende muskelbundt: Se svensk stjernes vilde transformation

Fra Pennywise til svulmende muskelbundt: Se svensk stjernes vilde transformation

Se det kampklare billede

Stem op!
3.470
Stem ned!
0
(reset)

Man har i år kunnet opleve den svenske skuespiller Alexander Skarsgård i muskuløs firspring som en brutal viking på hævntogt i The Northman. Nu følger hans lillebror Bill Skarsgård trop med en svulmende transformation.

I forbindelse med den kommende og dystopiske action-thriller Boy Kills World har Pennywise-skuespilleren nemlig været i hård træning til sin rolle som den døvstumme Boy. Det skriver Entertainment Weekly.

I filmen bliver Boys familie myrdet, hvorefter han bliver trænet af en mystisk shaman til at blive en dødsensfarlig kriger. Se det kampklare billede nederst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Hollywood-stjerne smadrede sig selv i ny vikingefilm

Bill Skarsgård fortæller selv om projektet:

- Det var en utrolig rejse ind i noget helt nyt for mig. Jeg havde to måneder til at lære, hvordan man foregiver, hvordan man slås godt.

Den 31-årige skuespiller fik nemlig et ganske hurtigt kursus i martial art som del af sit forarbejde til filmen. Det ser på nedenstående og første billede fra filmen bestemt ud til at have givet kampklar pote.

Rollelisten til 'Boy Kills World' byder endvidere på bl.a. Sharlto Copley, Famke Janssen, Jessica Rothe og Michelle Dockery, mens selveste Sam Raimi producerer. Raimi er netop nu biografaktuel med Marvel-filmen Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

'Boy Kills World' afventer premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.