Cookie- og Privatlivspolitik
Endelig! Ny Hunger Games-film får titel og premieredato

Endelig! Ny Hunger Games-film får titel og premieredato

May the odds be ever in your favor

Stem op!
27
Stem ned!
0
(reset)

Det er efterhånden hele syv år siden, vi fik den sidste film i Hunger Games-serien, det med The Hunger Games: Mockingjay - del 2 i 2015.

Forud for den intense finale blev filmserien skudt i gang med The Hunger Games i 2012, som blev fuldt op af The Hunger Games: Catching Fire i 2013 og herefter The Hunger Games: Mockingjay - del 1 i 2014.

Det er dog ikke det sidste, vi kommer til at se til det farefulde univers, hvor man i sin tid fandt Jennifer Lawrence i rollen som den seje overlever Katniss Everdeen.

Der er nemlig nu blevet annonceret en prequel til de første film. Denne forhistorie har fået titlen The Ballad of Songbirds and Snakes samt premieredatoen den 17. november 2023. Det skriver Collider.

LÆS OGSÅ: Jennifer Lawrence er vores allesammens klodsede superstjerne

Den kommende forhistorie er filmatiseringen af den originale Hunger Games-forfatter Suzanne Collins’ bog af samme navn fra 2020.

Bogen fortæller om de tidligere dage i Hunger Games-universet, hvor man møder en ung Coriolanus Snow, der som bekendt blev spillet af Donald Sutherland i de første film i franchisen.

Historien handler desuden også om Lucy Baird fra distrikt 12, der er en af deltagerne i den 10. omgang af dødsspillet The Hunger Games.

Instruktørstolen på 'Ballad of Songbirds and Snakes' bliver indtaget af Francis Lawrence, der også instruerede flere af de oprindelige film i franchisen. Der er dog endnu ikke tilknyttet nogle skuespillere til projektet.

'The Ballad of Songbirds and Snakes' er sat til at have biografpremiere den 17. november 2023.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Janeuser/403712

Helt super "serie" den er fængende og god til forskellige aldre. :-)

Vakse Viggo

1. Hedder pigen fra 12 ikke Lucy Gray?

2. Jeg glæder mig.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Charlotte

Smuk, særlig givende og grum film, fantastiske unge skuespillere, smukke billeder

1 uge siden
Julius

Men er det ikke kun Walken, der er officielt bekræftet som Shaddam IV?

1 uge siden
Heskey

Synes måske I lige glemmer at nævne hun har en pæn stor rolle i tv-serie versionen af John le CarrèsThe Little Drummer Girl :)

1 uge siden
Grete

Jeg har set denne film det var en super oplevelse.

2 uger siden
Christoffer

de sidste par minutter foregår i 2012, korrekt, men hele filmen med undtagelse af de par minutter er under anden verdenskrig

2 uger siden