Cookie- og Privatlivspolitik
Dansk medspiller om Woody Harrelson: "Det er krafteddermame en god kollega det der"

Dansk medspiller om Woody Harrelson: "Det er krafteddermame en god kollega det der"

Zlatko Burić og Vicki Berlin er med i Guldpalme-nomineret film

Stem op!
47
Stem ned!
0
(reset)

Den svenske instruktør Ruben Östlund bjergtog hele filmverdenen med sin spiddende satire The Square, der vandt Guldpalmen i Cannes og sendte danske Claes Bangs udenlandskarriere mod skyerne.

Nu er Östlund tilbage i de sydfranske omgivelser med en ny film, nemlig den Guldpalme-nominerede, internationale Triangle of Sadness med bl.a. Woody Harrelson. Filmen, der har været undervejs i årevis, har også denne gang danskere på rollelisten, om end i mindre roller end Bang.

På vores besøg i Cannes har vi mødt Zlatko Burić og Vicki Berlin, som spiller overfor Harrelson. Vi spurgte således til, hvordan den 60-årige amerikaner var at spille sammen med.

- Han er fuldstændig fantastisk, fortæller Vicki Berlin, der med filmen har sin største skuespillerrolle til dato.

- Man bliver jo altid lidt starstruck. Men jeg tror, at det der starstruckness tog nærmest 5 minutter, så var han bare Woody, fordi han var så nede på jorden. Så var han en kollega, der stod der. Han var så sød, og han festede med os om aftenen og drak øl med os.

- Han er veganer ligesom mig, og han havde sin egen kok, så han sagde: Kom her og spis sammen med mig, min mad er meget bedre. Han var så vidunderligt nede på jorden.

LÆS OGSÅ: "Den blodigste åbningsfilm nogensinde" overrasker på ikonisk filmfestival

- Der er en scene i filmen, hvor Zlatko og jeg har en snak igennem en dør, hvor jeg er meget hidsig. Først har jeg en snak med kaptajnen, og så går han væk. Det er Woody, der spiller den rolle. Så kommer Zlatko i stedet for ham, og han skulle presse døren op imod mig. Kameraet skyder Zlatko over skulderen, og så skal man se mig gennem døråbningen. Derfor er der sat en sæk nede ved Zlatkos fødder, som han skal presse døren op imod.

- Men i kampens hede glemte skønne, søde, vidunderlige Zlatko alt om den dør, så den står og klaprer. Så jeg er inde og ude af billedet hele tiden.

- Det ser Woody, og selvom han slet ikke er med i den del af scenen - han kunne lige så godt sidde og drikke en kop kaffe eller noget - kravler han ned på gulvet mellem Zlatkos ben hen til døren og presser den imod sandsækken, så jeg kan være i billedet. Det er krafteddermame en god kollega det der. Han er så overskudsagtig, at han tænker: ”Hun er ikke med i billedet – det gør jeg lige.”

LÆS OGSÅ: Tom Cruise forhindrede streamingpremiere på 'Top Gun 2'

Episoden beviser, at Woody Harrelson langt fra har Hollywood-nykker, og Zlatko Burić bekræfter, at stjernen var en fornøjelse at arbejde sammen med:

- Ha ha, han er, ligesom jeg havde regnet med. Han er macho, og han kræver meget plads. Men han er macho på en ny måde. Og han spiller meget præcist.

- I filmen har han tale, som han brugte tre dage på at bygge op til. Det kom ikke bare sådan til ham. Han skulle forberede sig, men så leverede han også. Han er sjov, og han er ustruktureret på en charmerende måde, som jeg godt kan lide.

Triangle of Sadness får dansk biografpremiere den 1. september.

Filmfestivalen i Cannes finder sted fra 17.-28. maj.

Følg med på vores Instagram, hvor vi dagligt dækker Cannes-festivalens begivenheder, store som små. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.