Vin Diesel har afsløret titlen og logoet til 'Fast & Furious 10' - se det her

Bilerne drøner på ny løs til næste år
Fast & Furious Vin Diesel
(© UIP)

Det var nok de færreste, der med den første Fast & Furious-film i 2001 forudså, at franchisen skulle ramme film nummer 10. Det er ikke desto mindre tilfældet med næste års Fast & Furious 10 - eller blot 'Fast X', som den internationale titel er.

Filmens plot er stadig hemmeligholdt, men nu har filmens tilbagevende Vin Diesel afsløret logoet for den kommende actionfilm - og som man kan se, så kører man det old school med den nye titel, hvor man benytter romertallet for 10, nemlig X - og selvfølgelig formet som en billygte. Se det herunder.

Selvom det altså er småt med information om 'Fast & Furious 10', ved vi dog trods alt noget. Bl.a. vender netop Vin Diesel tilbage i rollen som Dominic Toretto.

LÆS OGSÅ: Fast & Furious-drama ikke slut endnu: Dwayne Johnson afviser "manipulerende" Vin Diesel

Det bliver også til gensyn med Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Sung Kang og Nathalie Emmanuel i deres respektive roller.

Herudover kan man se frem til, at Jason Momoa deltager i festen, formodentlig som skurk, mens også Brie Larson er ny i franchisen.

Det er en erfaren herre udi det bildrønende univers, der endnu engang instruerer, nemlig Justin Lin. Han har også siddet bag kameraet på F9: The Fast Saga, Fast & Furious 6, Fast Five og Fast & Furious.

'Fast & Furious 10' har biografpremiere den 18. maj 2023.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)