Cookie- og Privatlivspolitik
Vildt! 'Guardians of the Galaxy 3' slår verdensrekord allerede inden den er færdig

Vildt! 'Guardians of the Galaxy 3' slår verdensrekord allerede inden den er færdig

Holdet af umage rumhelte vender tilbage i 2023

Stem op!
56
Stem ned!
0
(reset)

Det her er altså lidt vildt. For allerede inden Guardians of the Galaxy Vol. 3 er færdig, har den slået en verdensrekord!

Filmens instruktør James Gunn har nemlig kunnet annoncere på Twitter, at den tredje film om de umage helte har slået verdensrekorden for mest makeup-påførsel [makeup appliances] lavet til en enkelt filmproduktion.

Her er altså tale om praktiske effekter og ikke computergenererede. Bl.a. har man tidligere set Dave Bautista iført kropsdækkende makeup i rollen som Drax.

Det er The Grinch med Jim Carrey, der er blevet slået af førstepladsen. Her kunne man som bekendt opleve bl.a. Carrey dækket i grøn pels fra top til tå, mens hans ansigt var dækket af godt med makeup-proteser.

LÆS OGSÅ: 'Guardians of the Galaxy 3' starter optagelser - se det første holdfoto

Det bliver bl.a. virkelig spændende at se, hvordan James Gunn og holdet bag har brugt de praktiske effekter på en stor Marvel-produktion, der ellers også er kendte for at være tunge på computerskabte effekter.

'Guardians of the Galaxy vol. 3' er efterfølgeren til de to foregående superheltefilm om Marvels umage gruppe af rumhelte, som vi første gang stiftede bekendtskab med i Guardians of the Galaxy fra 2014.

Filmens plot er endnu ukendt, men det forventes, at handlingen vil blive en afslutning på trilogien om Star-Lord & co. Vi ved dog, at filmen også vil byde på bl.a. den ikoniske Marvel-karakter Adam Warlock.

'Guardians of the Galaxy Vol. 3' har biografpremiere den 4. maj 2023.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.