Cookie- og Privatlivspolitik
Se det første foto af Robert Downey Jr. i Christopher Nolans næste storfilm

Se det første foto af Robert Downey Jr. i Christopher Nolans næste storfilm

Optagelserne til 'Oppenheimer' er i fuld gang

Stem op!
854
Stem ned!
0
(reset)

De første par billeder fra optagelserne til Christopher Nolans næste storfilm Oppenheimer er sluppet ud på nettet. Det er det sociale filmmedie Letterboxd, som deler dem.

'Oppenheimer' er et historisk drama om den amerikanske forsker J. Robert Oppenheimer, som stod bag opfindelsen af atombomben.

Derudover vides der endnu ikke meget om handlingen, men ud fra rollelisten formodes det, at filmen vil dreje sig om udviklingen af atombomben, de politiske konsekvenser af forskernes arbejde, samt Oppenheimers relation til Kommunist Partiet.

LÆS OGSÅ: Christopher Nolan har samlet en vanvittig rolleliste til sin næste storfilm

Rollelisten byder således på et væld af stjerner som bl.a. Cillian Murphy, Emily Blunt, Florence Pugh, Robert Downey Jr., Matt Damon, Josh Hartnett, Rami Malek og den nylige Oscar vinder Kenneth Branagh.

På billederne ses Cillian Murphy i hovedrollen som J. Robert Oppenheimer i tidstro tøj, som var han trådt lige ud af 1940erne.

Også en storsmilende og gråhåret Robert Downey Jr. kan ses på billederne, som sin karakter Lewis Strauss.

LÆS OGSÅ: Se det første stilede billede fra Christopher Nolans nye storfilm

Strauss var en amerikansk forretningsmand, filantrop og flådeofficer, som befandt sig på den modsatte side af Oppenheimer i debatten om atombombens udvikling.

2. verdenskrigsfilmen er Nolans første film siden sci-fi filmen Tenet fra 2020, og den første siden han brød med Warner Bros.

'Oppenheimer' forventes at få premiere den 21. juli 2023

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nick

Jeg må indrømme at jeg kommer til, og allerede savner Robert som Jernmanden, og samlingen af slænget fra de første Avengers-film, når de står klar til at sparke noget superskurke-mås.

Men, Downey er en formidabel skuespiller, der virker til at vælge nogle spændene roller - og selv om en film omkring atombomber og skabelsen af dette våbenet, nok ikke er det folk i Europa mest har lyst til høre om - nu hvor atomvåben pludselig er noget der, igen, føltes lidt for tæt på... Lidt ligesom at det ikke er det fedeste at se katastrofefilm omkring flystyrt lige inden man skal ud og flyve.

Jeg vil dog sige, at jeg alligevel er spændt på hvordan Nolan behandler endnu en fortælling fra det virkelige liv, da jeg syntes han gjorde et fantastisk stykke arbejde med 'Dunkirk'.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.