Publikum og anmeldere er uenige om ny Marvel-film

Superhelte-vampyren får ros af biografgængerne
Billede
(© Sony Pictures)

Det er måske ingen overraskelse, at publikum og anmeldere ikke altid deler samme smag. Vi har haft utallige eksempler på film, som er blevet haglet ned af kritikerne, men som modsat har vundet biografgængernes hjerter.

Den biografaktuelle Morbius ligner det seneste eksempel på dette.

Sonys Marvel-film har nemlig fået sølle 17% på Rotten Tomatoes såkaldte Tomatometer, der samler gennemsnittet af anmeldernes dom.

Derimod har publikum givet superhelte-filmen med Jared Leto i hovedrollen en ”audience score” på hele 70%. 

LÆS OGSÅ: Instruktør kalder Jared Letos arbejdsmetode på ny Marvel-film for ekstrem

På kino.dk kan et lignende mønster ses. Anmelderne har i gennemsnit tildelt ’Morbius’ 1.8 stjerner, mens det danske publikum har kvitteret med 4.2 stjerner på nuværende tidspunkt baseret på ti anmeldelser.

Marvel-filmen får også rosende ord med på vejen fra danskerne. Benjamin kalder det ”en god film”, mens Ejnar understreger underholdningsværdien og proklamerer, at ”den skal ses igen!”.

Markus giver tre ud af seks stjerner, men fremhæver ”filmen fremragende cast”. Mens man ligeledes i gårsdagens kommentarfelt på Facebook kunne finde mange rosende ord til netop Jared Leto, der giver den som superhelte-vampyr.

Ifølge Sony Pictures har ’Morbius’ indtjent over 84 millioner dollars på verdensplan henover weekenden, hvilket må siges at være en godkendt åbning.

Har du set ’Morbius’? Giv gerne din mening til kende på filmens profil, hvor du både kan afgive stjerner og en skriftlig anmeldelse.

’Morbius’ kan ses i biografen nu.