Original instruktør om 'Spider-Man 4' med Tobey Maguire: "Alt er muligt"

Sam Raimi laver Marvel igen
Billede
(© Spider-Man / Sony Pictures)

Bemærk: Artiklen indeholder spoilers for ’Spider-Man: No Way Home’.

Spider-Man: No Way Home har åbnet Marvels filmiske univers op på en helt ny måde, hvor tidligere inkarnationer og karakterer kan dukke op igen.

Tilbagekomsten af Tobey Maguire og Andrew Garfield i deres ikoniske superhelteroller som Edderkoppen, har ikke bare henrykt fans, det har også startet en efterspørgsmål på både 'Spider-Man 4' med Marguire og 'Amazing Spider-Man 3' med Garfield.

Instruktøren bag den originale Spider-Man-trilogi Sam Raimi er i næste måned aktuel i MCU, da han står bag kameraet på Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

LÆS OGSÅ: Spilletiden afsløret: 'Doctor Strange 2' bliver den korteste MCU-film i tre år

Og med både Tobey Marguire og Sam Raimi tilbage i Marvels verden, så er det jo nærliggende at spørge de herrer, om de selv gerne ville lave en ’Spider-Man 4’.

Det synes Fandango i hvert fald, da de havde muligheden for at tale med Raimi. Her er hans svar:

- Efter at have lavet ’Doctor Strange 2’ har jeg indset, at alt er muligt. Alt i Marvels univers, alle team ups. Jeg elsker Tobey. Jeg elsker Kirsten Dunst. Jeg tror, at alt er muligt.

- Jeg har ikke en historie eller plan. Jeg ved ikke, om Marvel ville være interesseret i det lige nu. Jeg kender ikke deres tanker omkring det. Det har jeg ikke rigtig undersøgt. Men det lyder smukt. Selv hvis det ikke var en Spider-Man-film, ville jeg elske at arbejde med Tobey igen i en anden rolle.

Det lyder altså mere eller mindre som om, at gode gamle Sam Raimi er klar, hvis Marvel byder ind.

‘Doctor Strange 2: in the Multi-verse of Madness’ får premiere den 4. maj – forsalget starter 20. april kl. 10.00.