Cookie- og Privatlivspolitik
Ny animations-sensation kaldes den ultimative kupfilm - og går direkte ind som nummer 1 i USA

Ny animations-sensation kaldes den ultimative kupfilm - og går direkte ind som nummer 1 i USA

DreamWorks-film sammenlignes med 'Into the Spider-Verse'

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Den kommende animationsfilm Bad Guys – De er super barske har haft en fantastisk åbningsweekend i USA, hvor den slog topscorerne Sonic the Hedgehog 2 og Fantastiske skabninger 3: Dumbledores hemmeligheder af pinden.

Filmen handler om en gruppe reformerede og misforståede kriminelle dyr, som forsøger nu at være gode. Men hver en god gerning viser sig at få katastrofale følger.

Gruppen af Bad Guys består af Mr. Wolf, Mr. Snake, Mr. Tarantula, Mr. Piranha, og Mr. Shark. De må nu begive sig ud i deres hidtil største kup, for at få accept fra omverden, og bevise én gang for alle, at de er Good Guys.

'Bad Guys – De er super barske' er Pierre Perifels første spillefilm som instruktør, men han har tidligere været animator på bl.a. 'Monsters mod aliens', 'Shrek 4: Den lykkelige' samt Kung Fu Panda-filmene.

LÆS OGSÅ: Mads Mikkelsen kaster med Harry Potter-magi: Jeg fandt min egen teknik med tryllestaven

Tilgangen til filmen har været en anden, end den normalt er til en animationsfilm, da Perifel har valgt at lave filmen, som var det en live-action actionfilm med referencer til nogle af de største gangster- og kup-film i filmhistorien.

Derudover skiller filmen sig ud ved ikke at gøre brug af de sædvanlige platte sjovheder eller fjollede jokes, og i stedet fokusere på dialoger, karakterudvikling samt dynamikken i filmen.

Collider sammenligner filmens animationsstil med både Spider-Man: Into the Spider-Verse, The Adventures of Tintin samt 'The Illusionist'.

Åbningsscenen er det længste one-take der hidtil er set i en DreamWorks-film, og det er en hyldest til den ikoniske Tarantino-klassiker Pulp Fiction, hvor de to karakterer, Mr. Wolf og Mr. Snake, sidder på en diner og diskuterer fødselsdage, inden de drager videre til et bankrøveri.

Selve scenen med bankrøveriet og deres flugt fra gerningsstedet beskrives af Collider som værende kup-legenden Danny Ocean (fra Ocean's Eleven) værdig.

LÆS OGSÅ: Den nye plakat til 'Jurassic World 3' samler hele holdet: De nye helte og de tre legender

Filmen omtales af flere som værende en af DreamWorks bedste. Collider beskriver filmen således:

- Det lykkes 'Bad Guys – De er super barske' at føles ny og frisk inden for en genre af film, der oftest føles som det modsatte.

- 'Bad Guys – De er super barske' ser fantastisk ud hele vejen igennem, den er charmerende og filmen har en spændende tone. Og det fantastiske stemme-cast formår at bringe den ekstremt sjove historie om venskab, selvforbedring og tyveri til live.     

Den blandede gruppe af skæve personligheders stemmer leveres af ingen ringere Sam Rockwell, Marc Maron, Awkwafina, Craig Robinson, Anthony Ramos samt komikeren Richard Ayoade som Professor Marmelade, der skal reformere dyreflokken.

De danske stemmer leveres af bl.a. Lars Ranthe, Marcel Gbekle, Simon Stenspil og Pilou Asbæk.

Bad Guys – De er super barske lander i biografen den 12. maj.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.