Marvel-stjerne afslører, hvorfor 'Avengers: Endgame' var ekstra svær at optage

Nyt om superhelte-afslutningen
Avengers: Endgame
(© Avengers: Endgame (Walt Disney Pictures))

Det er ganske vist tre år siden, at den superhelte-bombastiske Avengers: Endgame landede i biografen. Det betyder dog ikke, at det er slut med historier om og fra filmens tilblivelse.

Sebastian Stan deler nemlig i en ny episode af podcasten Happy Sad Confused sin oplevelse med at filme den episke Marvel-film.

Den 39-årige skuespiller er som bekendt Bucky Barnes aka Winter Soldier i MCU-filmene, hvor man første gang mødte ham i Captain America: The First Avenger i 2011.

LÆS OGSÅ: Oprindelig slutning på 'Avengers: Endgame' havde ændret Marvels fremtid radikalt

Efterfølgende har han også været at finde i bl.a. The Winter SoldierCivil WarInfinity War og netop 'Endgame' samt i serien 'The Falcon and the Winter Soldier'.

Nu afslører Stan i podcasten, at der særligt var én grund til, at 'Endgame' var så svær at filme.

Adspurgt til, om han her har optaget en scene ude af kontekst - hvilket han gjorde på filmen - svarede Marvel-stjernen:

LÆS OGSÅ: Marvel-boss: Der kommer ikke flere Avengers-film

- Jeg er nødt til at forstå, hvad jeg laver, og derfor var 'Avengers: Endgame' på en måde virkelig svær, da vi optog den... fordi, du ved, mange af os læste ikke manuskripterne. Stan fortsætter:

- Jeg tror, ​​der kun var nogle få mennesker, der havde læst dem, og jeg tænkte: 'F**k, jeg kan ikke...' Jeg mener, indrømmet, det var Russo-brødrene (instruktørerne bag filmen, red.), og der var en del af at skulle stole på folk, men... normalt har jeg brug for at vide, hvad der sker.

For tiden kan Sebastian Stan opleves i noget andre roller end som sit superhelte-alter ego, nemlig i thrilleren Fresh og miniserien Pam & Tommy, der begge kan ses på Disney+.