Mads Mikkelsen kalder Harrison Ford for et "monster" og siger, at 'Indy 5' føles som de originale

Danskeren afslører nyt om den ventede storfilm
Billede
(© Warner Bros / Disney Pictures)

Mads Mikkelsen er lige nu aktuel som den onde troldmand Gellert Grindelwald i Harry Potter-forløberen Fantastiske skabninger 3: Dumbledores hemmeligheder.

Og den danske stjerne har allerede sin næste store internationale rolle på plads. Til næste sommer er han nemlig med i Indiana Jones 5 overfor den 79-årige Harrison Ford, der er tilbage som den ikoniske arkæolog.

De fleste informationer omkring ’Indiana Jones 5’ er stadig hemmeligholdt. Vi ved fx stadig ikke, hvilken rolle som Mads Mikkelsen kommer til at indtage. En skurk, formentlig.

LÆS OGSÅ: Mads Mikkelsen om at overtage fra Johnny Depp: Sådan gjorde jeg Grindelwald til min egen

Alligevel har danskeren åbnet lidt op omkring oplevelsen i et interview med Hollywood Reporter, hvor han både har rosende ord til Harrison Ford, instruktør James Mangold og giver os en idé om, hvad vi kan forvente af den femte film i franchisen:

- 'Raiders of the Lost Ark' var en af mine favoritfilm, og den oser bare af den gyldne periode af filmserier fra 1940’erne – og det gør den femte film også.

- De vender tilbage til den første og anden film og genskaber den originale følelse, den originale Indy, kompakt og episk.

Steven Spielberg fungerer denne gang kun som producer og har overladt instruktør-tøjlerne til James Mangold (Walk the LineLogan). Men den ikoniske filmskabers ånd er intakt:

- Det føltes meget som en Spielberg-film, selvom det jo selvfølgelig er James, der laver den med den samme vision.

LÆS OGSÅ: Fans vil have Mads Mikkelsen til at spille ikonisk skurk i 'The Batman 2'

Men især den næsten 80-årige Harrison Ford har imponereret den danske stjerne:

- Det var første gang, jeg mødte ham, og han er en vanvittig kraftfuld person. Ikke kun som skuespiller, men også fysisk.

- Jeg kan huske den første dag, vi skød. Det var om natten, så vi stoppede kl. 5 om morgenen – og så tog han sin mountain bike og cyklede 50 kilometer.

- Harrison er et monster af en mand, et virkelig sødt monster.

Vi venter i spænding på at se mere fra filmen – kun ganske få fotos er sluppet ud indtil videre.

’Indiana Jones 5’ får premiere den 29. juni 2023.