Kan du huske Viktor Krum fra 'Harry Potter'? Han er totalt forandret - se de vilde fotos

Bulgareren har nu 235.000 følgere på Instagram
Billede
(© Warner Bros. / courtesy Everett Collection)

(Kan du ikke se Instagram-opslagene herunder, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Harry Potter er et af de mest gensynsværdige filmserier, og selvom det er 11 år, siden den sidste film havde biografpremiere, glemmer man lidt, at skuespillerne forandrer sig, som årene går.

Hovedrollerne, især Daniel Radcliffe og Emma Watson, har stadig masser af skuespillerjobs, så dem ser vi løbende, men flere af de mindre karakterer er mindre eksponeret.

En af disse er skuespilleren Stanislav Yanevski, der var blot 20 år, da han spillede den bulgarske Quidditsch-stjerne Viktor Krum. I Harry Potter og Flammernes pokal byder han Hermoine op til dans i en nu legendarisk bal-scene, og den unge troldkvinde kan ikke andet end blive forført af hans charme.

TAG QUIZZEN: Hvor godt kender du Harry Potter?

I dag er Stanislav Yanevski stadig skuespiller i mindre produktioner, men gør sig ellers mest som influencer på Instagram, hvor han har 235.000 følgere. Den nu 37-årige bulgarer deler ofte billeder af luksusferier, tatoveringer og ikke mindst fleksninger af muskler.

Billedet herunder er fra Yanevskis Instagram og et meget godt billede på, hvad han lægger op på sine sociale kanaler:

stan_yanevski IG

Jep, det er så Viktor Krum anno 2022. Og hvis du er lidt overrasket over hans nuværende ydre er du ikke alene. Flere fans af skuespilleren (og af Harry Potter-serien), som er faldet over hans Instagram, har kommenteret på den store forvandling:

As is alive Twitter

Gorge Michael twitter

Selvom det ikke kan undre nogen, at han har ændret sig siden, er det alligevel interessant at se, HVOR meget der er sket siden dengang.