Cookie- og Privatlivspolitik
Julia Roberts afslører: Derfor har hun ikke har lavet en romantisk komedie i 20 år

Julia Roberts afslører: Derfor har hun ikke har lavet en romantisk komedie i 20 år

Pretty Woman-stjernen har en god grund

Stem op!
48
Stem ned!
0
(reset)

Til efteråret vender Julia Roberts langt om længe tilbage med en romantisk komedie - og det gør hun med ingen ringere end George Clooney i filmen Ticket to Paradise.

Nogle af Roberts mest kendte roller igennem hendes efterhånden 35 år lange karriere er i titler som Pretty Woman, Min bedste vens bryllup og Notting Hill.

Det er dog 21 år siden hun sidst havde hovedrollen i en traditionel romantisk komedie, som var America’s Sweethearts med Catherine Zeta-Jones, John Cusack og Billy Crystal.

I et nyligt interview med The New York Times kommer Roberts ind på, hvorfor der er gået så lang tid siden, at vi sidst så hende i genren, der gjorde hende verdenskendt:

- Folk har udlagt det som om, at jeg ikke har lavet en romantisk komedie i lang tid, fordi jeg ikke ville.

- Hvis jeg havde læst noget, som jeg synes var på 'Notting Hill'-niveau i forhold til manuskriptet, eller 'Min bedste vens bryllup'-niveau i forhold til den skøre humor, så ville jeg gøre det. De har bare ikke været der før den film jeg lige har lavet, som Ol Parker har skrevet og instrueret.

LÆS OGSÅ: Mads Mikkelsen kalder Harrison Ford for et "monster" og siger, at 'Indy 5' føles som de originale

Roberts kommer også ind på vigtigheden af kvaliteten på et projekt, når det betyder tid væk fra familien og hendes tre børn:

- Det handler ikke bare om hvorvidt materialet er godt, men det er også en større matematisk ligning, hvor min mands arbejdsskema, børnenes skoleskema og sommerferie skal passe ind.

- Det er ikke bare hvorvidt jeg har lyst til at lave projektet. Jeg er meget stolt af at være hjemme hos min familie og anser mig selv for at være en husmor.

- Som børnene bliver ældre, især min datter, har jeg et ansvar for at vise mine børn, at jeg kan være kreativ samt at det er meningsfuldt for mig. Så meningsfuldt, at jeg i perioder vælger at fokusere mere på det end familien, hvilket har været svært for mig at forlige mig med.

LÆS OGSÅ: Se det første foto af Robert Downey Jr. i Christopher Nolans næste storfilm

Roberts overvejede dog at sige nej til Ol Parkers 'Ticket to Paradise', da hun mente, at filmen kun kunne fungere med George Clooney som sin modpart i filmen. Det viste sig heldigvis, at Clooney havde det på samme måde, så det hele gik op i højere enhed.

'Ticket to Paradise' handler om et skilt par, der rejser sammen til Bali for at stoppe deres datter fra at begå samme fejl, som de mener, de begik for 25 år siden.  

Roberts og Clooney har tidligere spillet sammen i Ocean’s Eleven, Ocean’s Twelve, Confessions of a Dangerous Mind samt Money Monster. Det bliver dermed duoens femte film sammen.  

'Ticket to Paradise' får premiere den 8. september.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.