Cookie- og Privatlivspolitik
Fans vil have Mads Mikkelsen til at spille ikonisk skurk i 'The Batman 2'

Fans vil have Mads Mikkelsen til at spille ikonisk skurk i 'The Batman 2'

Instruktøren har allerede overvejet karakteren

Stem op!
23
Stem ned!
0
(reset)

Nyeste skud på stammen i Batman universet, The Batman, er kommet godt fra start, og fans verden over svært begejstrede for Matt Reeves dystre version af Gothams maskerede hævner.

Læs også: 'The Batman 2' med Robert Pattinson er bekræftet

Reeves har formået at skabe et univers der er tilpas realistisk med rig mulighed for at rumme de mange unikke og karakteristiske skurke DC-universet har at byde på.

En af de mest ikoniske skurke er Mr. Freeze aka. Victor Fries, og i et interview med Collider har Matt Reeves udtalt sig om muligheden for at inkludere Mr. Freeze i sit Batman-univers:   

- Jeg føler mig draget til at finde en jordnær version af alt. Så for mig ville det være en interessant udfordring at prøve at finde en jordnær version af Mr. Freeze, som har så spændende en historie. Jeg tror faktisk, der er en jordnær version at finde, som kunne være enormt stærk og virkelig fantastisk.

LÆS OGSÅ: Instruktør afslører: Scene mellem Batman og ikonisk skurk blev klippet ud af 'The Batman'

- Jeg elsker fantasy siden af Batman, men i 'The Batman', som lægger sig tæt op ad tegneserierne, er universet ikke overvældende præget af fantasy. Men det ville være interessant for mig at udfolde det fantasifulde ved Mr. Freeze og se hvad der så kunne give mening i sammenhæng med The Batman-universet.

Blandt fans er der opstået et ønske om at se Mads Mikkelsen indtage rollen som den kølige skurk. Ikke bare som en del af de kommende Batman-film, men også med sin helt egen solo-film.

Flere medier, som bl.a. Cinemablend og Fortress of Solitude, nævner ligeledes Mikkelsen også som oplagt kandidat til rollen som Dr. Victor Fries, da han levere den rette kombination af intellekt, charme og sorg, som Mr. Freeze karakteren kræver. 

LÆS OGSÅ: En hemmelig karakter i 'The Batman' er løbet med opmærksomheden - men hvad betyder det?

Mads Mikkelsen har før udmærket sig som skurk på både film og tv, bl.a. som Hannibal Lecter i serien 'Hannibal', i Marvel som Kaecilius i Doctor Strange og ikke mindst i James Bond som Le Chiffre i Casino Royale. Og snart er han ond troldmand i Fantastiske skabninger 3.

Efter Arnold Schwarzeneggers komisk version af Mr. Freeze i den meget kritiserede Batman & Robin film fra 1997, trænger den fascinerende skurk med den tragiske baghistorie til en oprejsning. Og mon ikke Reeves og Mikkelsen er den rette kombination til at rette op på fadæsen?

Reeves har lagt kraftigt op til, at Mr. Freeze kunne gøre sin indtræden i The Batman-filmene – måske endda allerede i film nummer to. Men om det så bliver Mads Mikkelsen, det må tiden vise. Vi krydser fingre!

'The Batman' kan ses i biografen nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Jørgensen

Måske Lars Mikkelsen ville være bedre, Mads er allerede brugt gentagende gange som ikonisk skurk både i Bond, og som Hannibal Lector og senest i Fantastic Beasts serien

Andre interessante skurke kunne være Hush eller The Court of owls incl Tallon de kan sagtens vente til 3’eren

Endelig kunne Poison Ivy bringe en kvinde mere i spil ud over Cat Woman

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.