Dansk popstjerne får sin første hovedrolle i ny science fiction-film

'For Evigt' får premiere i sommeren 2023
Billede
(© Foto: Morten Rygaard ©)

2023 byder på det storslåede sci-fi kærlighedsdrama For Evigt, som på nuværende tidspunkt er under optagelse i både Aarhus, Bergen og på Island.

Ulaa Salim, som også stod bag filmen Danmarks Sønner i 2019, har både skrevet og instrueret det kommende science fiction drama.

Hovedrollerne indtages af Simon Sears, som er kendt fra DR-serien 'Herrens veje', den barske politifilm Shorta og Netflix-serien 'Shadow and Bone', og musikeren Nanna Øland Fabricius bedre kendt som Oh Land.

'For Evigt' handler om et voldsomt jordskælv, som forårsager en sprække flere kilometer under Atlanterhavets overflade. Hændelsen fremskynder de globale klimaforandringer, der nu kan komme til at udgøre en trussel mod menneskeheden.

Tilbage i Danmark følger man det nyforelskede par Elias og Anita, hvis passion dog får en ende. Elias får nemlig en prominent rolle på holdet af videnskabsmand, der skal forsøge at lukke sprækken i havbunden.  

Pludselig render de to tidligere kærester ind i hinanden på ny, og Elias konfronteres med livets fravalg. Spørgsmålet om hvorvidt man kan vælge sin egen skæbne tynger Elias, som forsøger at finde meningen med sit liv.

Dramaet bevæger sig mellem kærlighedshistorien på landjorden og det videnskabelige drama nede i det klaustrofobiske ubådsmørke.

'For Evigt' får premiere den 3. august 2023. 

Foto: Morten Rygaard ©