Se de nye billeder: Vikinge-film er svensk stjernes hårdeste rolle nogensinde - både fysisk og mentalt

Optagelserne til den brutale 'The Northman' gik hele vejen
The Northman Alexander Skarsgård
(© The Northman (UIP))

Hvis du har set enten trailers eller billeder fra den kommende og yderst brutale hævnfilm The Northman, er du nok heller ikke i tvivl om, at optagelserne har krævet sin del af de medvirkende.

Bl.a. Alexander Skarsgård, der leder an som Amleth, som drager på et blodigt hævntogt på Island i vikingetiden.

I et nyt interview fortæller den svenske skuespiller, hvordan rollen har været den hidtil sværeste for ham at spille. Det skriver Total Film via Games Radar:

- Det var fysisk og mentalt det sværeste job, jeg nogensinde har haft, men også det mest givende […] Dagene var virkelig lange og hårde, og vi var ude i mudderet og oppe på disse bjergtoppe med vinden og kulden.

Skarsgård fortæller videre:

- Ugen før arbejdede jeg på tv-serien 'Succession', hvor jeg spiller en tech-milliardær i en villa ved Comosøen. Så jeg gik bogstavelig talt fra at spille en af ​​de rigeste fyre på planeten i en sindssygt smuk villa, omgivet af yachter og helikoptere og luksus.

Den 45-årige skuespiller uddyber:

- [Jeg] satte mig så ombord på et fly og fløj til Island for at blive lænket og slæbt igennem mudderet.

Det lyder til virkelig at have været en modsætningernes tid for Skarsgård, som i filmen bl.a. river struben ud på en modstander med tænder!

'The Northman' er instrueret af Robert Eggers, der spillefilmsdebuterede med heksegyset The Witch i 2015, som han fulgte op med den sort/hvide og dejligt groteske The Lighthouse i 2019.

Vikingefilmen byder desuden på en imponerende rolleliste. Her finder man bl.a. også Anya Taylor-Joy, Nicole Kidman, Ethan Hawke, Willem Dafoe, Gustav Lindh og ikke mindst danske Claes Bang samt Björk.

Der er desuden netop blevet frigivet en række helt nye billeder fra filmen. Dem kan du se herunder.

'The Northman' har biografpremiere den 13. april.