Sandra Bullock er stadig flov over 25 år gammel film: "Den giver ingen mening"

Stjerne-kollega droppede fornuftigt nok filmen
Speed 2: Cruise Control
(© Speed 2: Cruise Control (Twentieth Century Fox))

En af 90'ernes absolut bedste actionfilm er Jan de Bonts intense Speed fra 1994 med den perfekte duo i form af Sandra Bullock og Keanu Reeves. De to er her i en kamp mod tiden ombord på en kørende bus, hvor skurken spilles af karismatiske Dennis Hopper.

Filmen fik en efterfølger i 1997 med den mildt sagt noget mindre vellykkede 'Speed 2: Cruise Control'. Reeves valgte ikke at vende tilbage. Det gjorde Bullock derimod, sammen med bl.a. den første films instruktør.

LÆS OGSÅ: Keanu Reeves' 12 personlige filmanbefalinger

Efterfølgeren er notorisk kendt for at være en mislykket-film, som hverken behagede fans eller kritikere. Heller ikke hovedrollen selv. Bullock fortæller nemlig til TooFab, at hun er pinlig over to'eren:


- En film, som ingen nogensinde har kunne lide, og som jeg er stadig flov over, at jeg var med. Det er 'Speed 2'. Jeg har aldrig lagt skjult på det. Den giver ingen mening. En langsom båd. Sejler langsomt mod en ø […] Det er en, jeg ville ønske, jeg ikke havde lavet.

I 'Speed 2: Cruise Control' spiller Bullock overfor Jason Patric som et par, der må forsøge at forhindre et caribisk krydstogtskib i at ramme ind i et olietankskib, som Willem Dafoe i skikkelse af skurken John Geiger står bag.

'Speed 2: Cruise Control' vandt da også i sin tid en Razzie for værste sequel.