Cookie- og Privatlivspolitik
Nyt foto fra 'Avatar 2': Mød Spider - hovedpersonernes menneskesøn

Nyt foto fra 'Avatar 2': Mød Spider - hovedpersonernes menneskesøn

Efterfølgerens store tema er familie og tilhørsforhold 

Stem op!
44
Stem ned!
0
(reset)

James Camerons længe ventede efterfølger til Avatar fra 2009 er endelig i sigte. Premieren er nemlig sat til den 14. december i år. Nu er der frigivet et helt nyt billede fra filmen, der introducerer karakteren Spider. Det bringes hos EmpireSe det herunder.

Det store tema i den nye film er familie. I de 13 år, der er gået siden begivenhederne i den første film, har Jake (Sam Worthington) og Neytiri (Zoë Saldaña) fået deres egen lille familie, som består af Na'vi-børnene Neteyam, Lo'ak og Tuktirey.

LÆS OGSÅ: Alt vi ved om 'Avatar 2'

Parret har dertil adopteret menneskebarnet Miles Socorro, som går under kælenavnet Spider. Det nye billede viser Spider iført dykkermaske og dreadlocks.

Spider er født på en militærbase på planeten Pandora, men da han var for lille til at returnere til Jorden, er han vokset op i junglen hos Jake og Neytiri.

Producer Jon Landau, som også var ombord på den første 'Avatar', fortæller hos Empire om Spiders rolle følgende:

- Jake tog ham til sig, men Neytiri har altid set ham som en af dem, der ødelagde hendes hjem og slog hendes far ihjel. Så der er en del dynamikker i spil.

Den nye film lover at byde på masser af dybe dyk ned i Pandoras have samt de imponerende kampscener, man forventer af en James Cameron-film. Der kommer også til at være familiedrama og noget genkendeligt blandt alle de fantastiske verdener, fortæller Landau videre:

- Jake kommer fra en menneske-verden og Neytiri fra Na'vi-verdenen. Så de er som et moderne 'mixed-race'-par med børn, som måske føler, at de hverken hører til det ene eller det andet sted.

LÆS OGSÅ: Handlingen i 'Avatar 2' afsløret

Filmens instruktør har desuden for nyligt udtalt sig til Entertainment Weekly om den nye Avatar-film:

- Det store spørgsmål er, om filmen overhovedet kommer til at tjene nogle forbandede penge? Store, dyre film skal tjene en masse penge. Vi er i en ny verden post Covid og post streaming. Måske kommer vi aldrig til at se tal som tidligere. Hvem ved? Det er alt sammen et gamble ("it's all a big roll of the dice", red.).

Udover Sam Worthington og Zoë Saldaña, byder Avatar 2 også på gensyn med bl.a. Sigourney Weaver (i en endu ukendt rolle) samt nye skuespillere som Michelle YeohJemaine Clement og Kate Winslet, der spiller en såkaldt Ronal, som er en ny Na'vi-race.

Udover den kommende 'Avatar 2' er der lagt i støbeskeen til hele tre yderligere fortsættelser, som gerne skulle ramme biograferne i henholdsvis 2024, 2026 og 2028.

'Avatar 2' har premiere den 14. december 2022.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.