Cookie- og Privatlivspolitik
Det her bliver Marvel-universets mest betydningsfulde karakter fremover

Det her bliver Marvel-universets mest betydningsfulde karakter fremover

Vi går en spændende tid i møde

Stem op!
45
Stem ned!
0
(reset)

Der er intet, som tyder på, at Marvel sætter farten ned, hvad angår både biograffilm og i serieland.

Godt nok blev fase tre af Marvels filmiske univers afsluttet med den klimatiske Avengers: Endgame og Spider-Man: Far From Home, men det stopper langt fra der.

Vi har nemlig allerede bevæget os ind i fjerde fase af MCU. Indtil videre med Black Widow, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Eternals og Spider-Man: No Way Home, hvor næste film i fase fire er Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Titelkarakteren her lyder nu til at blive Marvel-universets nye og samlende samt mest betydningsfulde karakter fremadrettet, nu hvor Iron Man ikke længere er filmenes samlingspunkt, så at sige.

LÆS OGSÅ: Sådan er Marvel-tidslinjen i kronologisk rækkefølge

Denne afsløring kom Marvel-boss og bagmand Kevin Feige med, da Benedict 'Strange' Cumberbatch for nylig fik sin stjerne på Walk of Fame. Det skriver People

Feige fortalte bl.a. her om sit første møde med Cumberbatch, hvor det var planen at afsløre, at det var Strange-karakteren, der var udset til den britiske skuespiller.

Inden karakteren blev nævnt, kom Cumberbath dog Feige i forkøbet, da han på forhånd havde luret, at det netop var Marvel-troldmanden, der var udset til ham. Feige fortæller videre:

Vores allesammens troldmand er tilbage senere i år med 'Doctor Strange: In the Multiverse of Madness'

- Du har altid set det enorme potentiale i denne karakter, og på grund af det er du blevet ankeret i the Marvel Cinematic Universe og den eneste skuespiller, der er i stand til at guide os gennem multiversets vanvid.

Doctor Strange spillede som bekendt en væsentlig rolle i 'Spider-Man: No Way Home', hvor han var med til at introducere det såkaldte multiverse, der også kommer til at spille en rolle i den kommende Strange-film, der har biografpremiere den 5. maj.

LÆS OGSÅ: Så du det? 'Doctor Strange 2' introducerer ny Marvel-helt

Kevin Feige uddybede sit forhold til Strange ved Walk of Fame-ceremonien:

- For os og millioner over hele kloden fortjener du denne ære af at være den første, den bedste, den største og den eneste Doctor Stephen Strange […] Benedict har forvandlet denne karakter til et ikon.

Hvor de såkaldte Infinity Stones var et nøgle-element i Marvel-filmenes tre første faser, tyder noget på, at det måske netop bliver mulitiverset og her Strange, som kommer til at binde det hele sammen og være i front for vores helte.

Vi ser med spænding frem mod, hvad Marvel-unverset kommer til at byde på, når vi senere i år - udover Strange-filmen - også får Thor: Love and Thunder og Black Panther: Wakanda Forever.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.