The Batman-instruktør afslører den eneste regel, han skulle overholde

Matt Reeves havde ellers frie hænder
Billede
(© Warner Bros.)

Det lyder som om, at instruktøren Matt Reeves og Warner Bros. har haft et forrygende samarbejde omkring den kommende superheltefilm The Batman.

Instruktøren afslører i hvert fald over for det amerikanske filmmedie Collider, at han var meget glad for filmstudiet, og at de støttede hans ide omkring filmen fra starten.

- Fra begyndelsen, da jeg ville lave en mørk detektivhistorie og det hele, var de meget lydhøre. De var meget begejstrede over det. De omfavnede det hele tiden. Jeg må sige, at filmen er blevet præcist det, som jeg ville have, og de støttede mig hele vejen igennem.

LÆS OGSÅ: Robert Pattinson fik ny tilføjelse til sin Batman-dragt efter råd fra Christian Bale

Warner Bros. havde dog ét krav til instruktøren, som tidligere har stået bag de to seneste og vellykkede Planet of the Apes-film samt den nyskabende Cloverfield.

- Der var én ting, som de gjorde, og som var min intention fra begyndelsen, det var at sige: Hør, det er vigtigt for os, at filmen bliver PG-13 (altså tilladt for børn over 13 år, red). Vi vil sikre os, at vi kan få det… Det er en Batman-film, og vi investerer så meget i den.

Reeves forklarer, at det ikke var et problem for ham at overholde reglen:

- Tja, i Apes-filmene forsøgte jeg at finde den samme balance. De var jo helt sikkert spektakulære og stor underholdning, men der var en grad af intensitet. Jeg følte det samme her, og at jeg kunne skubbe grænserne for, hvad man kan gøre i en PG-13-film og stadig levere det, som jeg ønskede.

Filmen handler om en ung Bruce Wayne, spillet af Robert Pattinson, der har blot to år på bagen som den maskerede hævner, Batman.

Snart står han over for tre af Gothams værste forbrydere i form af Carmine Falcone, The Penguin og The Riddler, og på sidelinjen befinder sig også den utilregnelige kattetyv, Selina Kyle.

The Batman kan ses i biografen nu.