Tom Holland gik undercover som bartender til ny film - men blev smidt ud af ejeren

En espresso-martini, værsgo’.  
Billede
(© Sony Pictures)

Under et interview med SiriusXM’s Pop Culture Spotlight fortæller Spider-Man stjernen Tom Holland, hvordan han gik undercover på en bar i London for at forberede sig til sin nye rolle som den unge bartender, Nathan Drake, i filmen Uncharted. 

- En af mine yndlingsting ved, hvad vi lever af er, at man får muligheden for at lære en ny færdighed, bare for at prøve det af, forklarer Tom Holland.  

- Så jeg tog på bartenderskole. Jeg endte med at have nogle vagter på den her bar i London, hvilket var meget sjovt. Jeg nød det virkelig. 

- Jeg gik derind og tog bartenderens tøj på og var undercover (…) Jeg kunne godt lide at lave espresso-martinis. Der var meget sjovt.  

LÆS OGSÅ: Tom Holland er stor fan af danske film og Mads Mikkelsen

Dog spredte ordet sig rundt i byen om, at den 25-årige skuespiller stod bag disken på baren, hvilket fik direktøren til at “smide ham ud”, tilføjer Tom Holland 

- Jeg har været tilbage på baren, men det er lidt knas i forholdet i øjeblikket. Jeg har dog givet dem en masse presse. Så de holdt bare kæft og lod mig komme tilbage. 

Moral of the story: Kig op på din bartender, næste gang du bestiller en drink. Det kan muligvis være Tom Holland.  

Udover at blande drinks , så afslørede Tom Holland også, da vi mødte ham, at han lavede flere af sine stunts i filmen selv, som han selv beskriver som værende “hårdere end at filme Spider-Man" - se interviewet her. 

Tom Holland spiller overfor Mark Wahlberg i ’Uncharted’, der er baseret på videospillet med samme navn, og kan ses i biograferne nu.