Cookie- og Privatlivspolitik
Skuespilleren bag skurken i 'The Batman' blev bange for sig selv

Skuespilleren bag skurken i 'The Batman' blev bange for sig selv

Mon vi også mister vores nattesøvn?

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Det er lige om lidt, vi kan sætte os til rette i biografen og se The Batman, der har premiere den 3. marts. Vanen tro for Gothams hævner er der også skurke på spil i filmen, herunder The Riddler - på dansk kendt som Gækkeren.

Det er som bekendt Paul Dano, der indtager rollen som den legendariske superskurk, der lader til at blive en ret så uhyggelig version af Batmans modstander. Faktisk er Danos portræt inspireret seriemorderen Zodiac.

Filmens instruktør Matt Reeves går endda så langt som til at definere sin Batman-film som "næsten en gyserfilm".

SE OGSÅ: En hel scene fra 'The Batman' - bil smadrer ind i begravelse

Noget tyder altså på, at der venter et yderst skræmmende portræt af the Riddler, da Dano faktisk havde svært ved at falde i søvn efter optagelserne. Det fortæller han til Entertainment Weekly:

- Da jeg kom hjem om aftenen efter den første hele optagedag, kunne jeg næsten ikke sove, fordi jeg var bange for, hvad der skete med mit hoved […] Det var en vild følelse.

Det bliver med andre ord virkelig spændede at se, hvordan Danos portrættering af the Riddler kommer til at folde sig ud. Det bliver uanset hvad nok en radikal anden version end den, man så Jim Carrey give i den kulørte Batman Forever i 1995.

Paul Dano kommer som the Riddler til at stå overfor Robert Pattinson, der indtager den legendariske rolle som Batman, som desuden er inspireret af grunge-ikonet Kurt Cobain.

'The Batman' har biografpremiere den 3. marts. Find dine billetter her:

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.