The Rock får kamp til stregen: Chris Hemsworths muskler er for vilde!

Tordenguden er gået i hård træning
Chris Hemswoth Thor
(© Walt Disney Studios Motion Pictures)

Det er ingen hemmelighed, at Chris Hemsworth er god for et par velvoksne biceps og dertilhørende triceps. Ikke mindst i rollen som selveste tordenguden Thor i de mange Marvel-film.

Udover at spille Thor, er han også nærmest skudsikker i actionfilmen Extraction, hvor vi lige nu kan se frem til dens opfølger, som Hemsworth er ved at optage for tiden.

Det er dog ikke kun her, at den 38-årige stjerne har brug for sine muskler. Han har nemlig takket ja til at spille ingen ringere end den legendariske Hulk Hogan i en kommende film om wrestlerens liv.

Hemsworth ligger bestemt ikke på den lade side. Det gælder heller ikke for hans tid i træningscentret, hvor han holder actionformen ved lige. Det kan man med al tydelighed se på et nyligt billede på hans Instagram. Du kan se træningsbilledet nederst.

LÆS OGSÅ: Få enorme biceps som Chris Hemsworth! Se den vilde træningsvideo til 'Thor 4'

Billedet behøver vel ikke nærmere beskrivelse, da de svulmende muskler taler for sig selv. Har han mon i grunden nogensinde været større? Man skulle næsten tro, at han trænede op til at gå i nærkamp med Dwayne 'The Rock' Johnson.

Vi kan desuden også se frem til, at Hemsworth er tilbage som Thor i den fjerde solofilm om tordenguden med titlen Thor: Love and Thunder, der har biografpremiere den 7. juli i år.

Mon ikke, australieren også her får brug for sine actionbøffer, når han her går op imod Christian Bale som skurken Gorr the God Butcher?