Cookie- og Privatlivspolitik
The Rock får kamp til stregen: Chris Hemsworths muskler er for vilde!

The Rock får kamp til stregen: Chris Hemsworths muskler er for vilde!

Tordenguden er gået i hård træning

Stem op!
114
Stem ned!
0
(reset)

Det er ingen hemmelighed, at Chris Hemsworth er god for et par velvoksne biceps og dertilhørende triceps. Ikke mindst i rollen som selveste tordenguden Thor i de mange Marvel-film.

Udover at spille Thor, er han også nærmest skudsikker i actionfilmen Extraction, hvor vi lige nu kan se frem til dens opfølger, som Hemsworth er ved at optage for tiden.

Det er dog ikke kun her, at den 38-årige stjerne har brug for sine muskler. Han har nemlig takket ja til at spille ingen ringere end den legendariske Hulk Hogan i en kommende film om wrestlerens liv.

Hemsworth ligger bestemt ikke på den lade side. Det gælder heller ikke for hans tid i træningscentret, hvor han holder actionformen ved lige. Det kan man med al tydelighed se på et nyligt billede på hans Instagram. Du kan se træningsbilledet nederst.

LÆS OGSÅ: Få enorme biceps som Chris Hemsworth! Se den vilde træningsvideo til 'Thor 4'

Billedet behøver vel ikke nærmere beskrivelse, da de svulmende muskler taler for sig selv. Har han mon i grunden nogensinde været større? Man skulle næsten tro, at han trænede op til at gå i nærkamp med Dwayne 'The Rock' Johnson.

Vi kan desuden også se frem til, at Hemsworth er tilbage som Thor i den fjerde solofilm om tordenguden med titlen Thor: Love and Thunder, der har biografpremiere den 7. juli i år.

Mon ikke, australieren også her får brug for sine actionbøffer, når han her går op imod Christian Bale som skurken Gorr the God Butcher?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.