Cookie- og Privatlivspolitik
Robert Pattinson fik ny tilføjelse til sin Batman-dragt efter råd fra Christian Bale

Robert Pattinson fik ny tilføjelse til sin Batman-dragt efter råd fra Christian Bale

Det er faktisk en virkelig god idé

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

Der er en ny Batman i byen i skikkelse af Robert Pattinson, der snart er biografaktuel i The Batman, der har premiere den 3. marts.

Køb dine billetter til 'The Batman' her:

Christian Bale er blandt de tidligere skuespillere, der har haft rollen som den kappeklædte-helt - som han gjorde til stor ros i Christopher Nolans Dark Knight-trilogi.

Hvordan følger man så lige i sine flagermuse-forgængeres fodspor? Pattinson fik bl.a. et godt råd af netop Bale. Det fortæller han i et interview hos Jimmy Kimmel.

Den 35-årige skuespiller stødte nemlig tilfældigt ind i sin Bat-kollega på et toilet. Her stod de således skulder ved skulder ved pissoiret, hvilket fik Bale til at sige, at hans arvtager som det første skulle finde ud af, hvordan han tisser, når han er i dragten.

LÆS OGSÅ: 'The Batman' er næsten en gyserfilm

Samtalen affødte herefter Pattinsons ønske om en praktisk tilføjelse til Bat-dragten, nemlig en klap, så der er nem adgang, når tissetrængen melder sig.

Det giver jo faktisk kun virkelig god mening. Der er jo ikke noget så irriterende som at fange skurke, hvis man er alt for tissetrængende. Vi må så lige holde øje med, om klappen er til at få øje på, når 'The Batman' indtager biografen.

'The Batman' har biografpremiere den 3. marts - forsalget er startet.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.