Cookie- og Privatlivspolitik
Channing Tatum afslører trist årsag til, at han ikke længere ser Marvel-film

Channing Tatum afslører trist årsag til, at han ikke længere ser Marvel-film

Et mislykket superhelteprojekt har sat spor

Stem op!
25
Stem ned!
0
(reset)

Channing Tatum springer i år ud som instruktør på filmen Dog, men havde det stået til stjernen selv, så var det allerede sket i 2016, da han ihærdigt prøvede at få lavet X-Men-filmen Gambit.

Tatum var selv tiltænkt hovedrollen som superhelte-mutanten, og skuespilleren var virkelig oppe at køre over projektet, som han også havde forfattet manuskriptet til med sin makker Reid Carolin.

’Gambit’ blev ved med at blive udskudt og rykke premieredato i det uendelige, og lige inden de skulle til at starte optagelserne, blev 20th Century Fox opkøbt af Disney – og projektet blev lagt på hylden for altid.

Tatum, som stadig er helt vild med karakteren, forklarer bl.a. i et interview med Variety, at deres film ville have haft samme tone som Ryan Renyolds Deadpool.

LÆS OGSÅ: 10 superheltefilm du kan glæde dig til i 2022

Hele sagen har sat dybe spor hos den 41-årige stjerne, der forklarer:

- Da ’Gambit’ forsvandt, var jeg så traumatiseret. Jeg lukkede ned for min Marvel-maskine. Jeg har ikke været i stand til at se nogle af filmene. Jeg elskede den karakter. Jeg var bare for trist. Det var som at miste en ven, fordi jeg var så klar til at spille ham.

Makkeren Carolin håber stadig, at Disney ringer en dag:

- Jeg ville ønske, at de ville genoverveje det, fordi det var et virkelig godt projekt. Måske en dag.

Tatum tøver heller ikke til spørgsmålet om, hvorvidt han ville spille Gambit, hvis han fik chancen: ”Uh, ja, jeg ville elske at spille Gambit. Jeg tror ikke, at vi skulle instruere det. Jeg tror, at det var hybris fra vores side".

Marvel udvider snart deres filmunivers med X-Men-karaktererne, og vi krydser da fingre på Tatums vegne for, at han får et opkald.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.