Cookie- og Privatlivspolitik
Smider trøjen: Spider-Man-stjerne viser sine imponerende muskler frem

Smider trøjen: Spider-Man-stjerne viser sine imponerende muskler frem

Tom Holland har været i bokseringen

Stem op!
66
Stem ned!
0
(reset)

Superheltefilmen Spider-Man: No Way Home buldrer derudaf i biografer verden over, og det tredje kapitel i Marvels edderkoppe-trilogi er allerede strøget ind på en 8. plads over de mest indtjenende film nogensinde.

Hovedrolleindehaveren Tom Holland er derfor ikke overraskende en populær mand i disse dage. Stjernens ven Oliver Trevena har nu smidt endnu mere brænde på bålet i sit seneste Instagram-opslag, hvor Holland har smidt trøjen og viser sin imponerende form frem efter en tur i bokseringen. Se billedet nederst.

Trevena skriver til billedet:

- ADVARSEL. Vær ekstrem forsigtig når der trænes med en ven, der også er en Marvel-superhelt. Kan lede til post-træningskollaps.

Efterfølgende gør Spider-Man-stjernes ven også en smule grin med den topløse Marvel-skuespiller, da han i billedteksten også har tilføjet #NowPutYourShirtBackOnSpiderman (tag nu din trøje på igen Spider-Man, red.).

Tom Holland er snart biografaktuel i spilfilmatiseringen Uncharted, mens han i et kommende projekt skal spille den amerikanske danser, sanger og skuespiller Fred Astair.

De svulmende overarme på Instagram-billedet kan dog næppe være som forberedelse på Fred Astair-filmen, så mon skuespilleren træner op til en anden rolle, vi endnu ikke kender til?

 
 
 
Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Oliver Trevena (@olivertrevena)

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Charlotte

Smuk, særlig givende og grum film, fantastiske unge skuespillere, smukke billeder

6 dage siden
Julius

Men er det ikke kun Walken, der er officielt bekræftet som Shaddam IV?

1 uge siden
Heskey

Synes måske I lige glemmer at nævne hun har en pæn stor rolle i tv-serie versionen af John le CarrèsThe Little Drummer Girl :)

1 uge siden
Grete

Jeg har set denne film det var en super oplevelse.

2 uger siden
Christoffer

de sidste par minutter foregår i 2012, korrekt, men hele filmen med undtagelse af de par minutter er under anden verdenskrig

2 uger siden