Smider trøjen: Spider-Man-stjerne viser sine imponerende muskler frem

Tom Holland har været i bokseringen
Billede
(© Sony Pictures)

Superheltefilmen Spider-Man: No Way Home buldrer derudaf i biografer verden over, og det tredje kapitel i Marvels edderkoppe-trilogi er allerede strøget ind på en 8. plads over de mest indtjenende film nogensinde.

Hovedrolleindehaveren Tom Holland er derfor ikke overraskende en populær mand i disse dage. Stjernens ven Oliver Trevena har nu smidt endnu mere brænde på bålet i sit seneste Instagram-opslag, hvor Holland har smidt trøjen og viser sin imponerende form frem efter en tur i bokseringen. Se billedet nederst.

Trevena skriver til billedet:

- ADVARSEL. Vær ekstrem forsigtig når der trænes med en ven, der også er en Marvel-superhelt. Kan lede til post-træningskollaps.

Efterfølgende gør Spider-Man-stjernes ven også en smule grin med den topløse Marvel-skuespiller, da han i billedteksten også har tilføjet #NowPutYourShirtBackOnSpiderman (tag nu din trøje på igen Spider-Man, red.).

Tom Holland er snart biografaktuel i spilfilmatiseringen Uncharted, mens han i et kommende projekt skal spille den amerikanske danser, sanger og skuespiller Fred Astair.

De svulmende overarme på Instagram-billedet kan dog næppe være som forberedelse på Fred Astair-filmen, så mon skuespilleren træner op til en anden rolle, vi endnu ikke kender til?

 
 
 
Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Oliver Trevena (@olivertrevena)