Ricky Gervais vil være Oscar-vært gratis - han har kun ét krav!

Er komikeren for kontroversiel?
Billede
(© Netflix)

De seneste to Oscar-shows har ikke haft en vært til at styre løjerne. Men i 2022 vender værtsrollen tilbage, det har Akademiet annonceret. Jagten på den rigtige vært er hermed skud i gang.

Vi kan formentlig allerede stryge én kandidat fra listen. Nemlig Ricky Gervais, der tidligere har været vært på Golden Globes, første gang i 2010, hvor han absolut ikke holdt igen, da han grillede hele Hollywood.

Det er netop komikerens til tider kontroversielle stil, der får ham selv til at afvise, at Oscar-uddelingen vil hyre ham ind. Det er selvom, at han tilbyder sig selv gratis.

LÆS OGSÅ: Bliver dansker Oscar-nomineret for ny amerikansk storfilm?

I et interview med ABC's "The View" fortæller den 60-årige Gervais:

- Det fede ved Golden Globes var, at de sagde, at jeg kunne skrive mine egne jokes - sige hvad jeg ville og ikke øve mig. Og det er bare for godt til, at en komiker kan afvise det. Jeg tror ikke på, at The Oscars nogensinde ville give mig den frihed. Og med rette. Jeg tror, at de ville blive gale!”

Dermed ikke sagt, at den britiske komiker ikke gerne ville underholde til Oscar-uddelingen. Tværtimod. Men han skulle have frihed til at skrive sine egne jokes:

- Hvis de tilbød mig det, så ville jeg helt sikkert gøre det. Jeg ville gøre det gratis, hvis de gav mig lov til det.

Oscar-showet løber af stablen den 27. marts.

Ricky Gervais er lige nu aktuel på Netflix med trejde sæson af serien 'After life'.