Cookie- og Privatlivspolitik
The Office-stjerner genforenes for første gang i hemmelig film

The Office-stjerner genforenes for første gang i hemmelig film

Marvel-stjerne er også ombord

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Det er endnu ikke meget, vi ved om John Krasinskis kommende og hemmelighedsfulde projekt som instruktør, skuespiller, forfatter og producer.

Krasinski sad senest i instruktørstolen på de populære A Quiet Place og dens gyserfortsættelse A Quiet Place 2. Hans kommende film har indtil videre den simple titel If. Det, sammen med billeder af skuespillerne, afslørede Krasinski på sin Instagram-profil onsdag.

De bærende roller er øjensynligt på plads, men meget mere vides endnu ikke. Bl.a. står filmens genre og handling endnu hen i det uvisse. Det skriver Deadline.

Rollelisten byder på den første genforening af The Office-kollegaerne Steve Carell og John Krasinski siden komedieseriens afslutning. De to spillede hhv. den pinlige chef Michael Scott og den joviale papirsælger Jim Halpert.

 
 
 
Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af John Krasinski (@johnkrasinski)

Det spændende hold af skuespillere byder endvidere på Deadpool-stjernen Ryan Reynolds, Phoebe Waller-Bridge fra bl.a. serien Fleabag og den kommende Indiana Jones 5 samt Alan Kim fra Minari.

Videre finder man Cailey Fleming ('The Walking Dead'), Fiona Shaw ('Killing Eve') og Louis Gossett Jr. ('Watchmen', An Officer and a Gentleman).

Filmdatabasen IMDb har endnu ingen officiel plotbeskrivelse af filmen, men ifølge Deadline baseres filmen på Krasinskis egen idé om et barns rejse for at genfinde sin fantasi.

'If' er sat til at få premiere den 17. november 2023.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Charlotte

Smuk, særlig givende og grum film, fantastiske unge skuespillere, smukke billeder

1 uge siden
Julius

Men er det ikke kun Walken, der er officielt bekræftet som Shaddam IV?

1 uge siden
Heskey

Synes måske I lige glemmer at nævne hun har en pæn stor rolle i tv-serie versionen af John le CarrèsThe Little Drummer Girl :)

1 uge siden
Grete

Jeg har set denne film det var en super oplevelse.

2 uger siden
Christoffer

de sidste par minutter foregår i 2012, korrekt, men hele filmen med undtagelse af de par minutter er under anden verdenskrig

2 uger siden