Cookie- og Privatlivspolitik
Øv! Ventet Tom Cruise-fortsættelse udskydes til 2023

Øv! Ventet Tom Cruise-fortsættelse udskydes til 2023

'Mission: Impossible 7' & '8' rykker premieredatoer

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Selvom vi efterhånden er vant til premiere-udskydelser, så kan vi ikke undgå at være ærgerlige over det. Denne går det ud over Mission: Impossible-filmene - igen.

Mission: Impossible 7 og Mission: Impossible 8 rykkes nemlig hhv. ét år hver, fordi Corona-pandemien har gjort optagelser og efterarbejdet ekstra besværligt.

LÆS OGSÅ: Hør Tom Cruise skælde Corona-idioter ud under Mission Impossible-optagelserne

'Mission: Impossible 7', der skulle være udkommet til september i år, får nu premiere den 13. juli 2023, mens 'Mission: Impossible 8' får premiere den 27. juni 2024.

Vi ved stadig meget lidt om IMF-agent Ethan Hunts kommende missioner, men vi forventer, at de to spillefilm hænger tæt sammen, og at Tom Cruise er klar med flere halsbrækkende stunts til lands, til vands og i luften.

Det er igen Christopher McQuarrie, der instruerer - som han også har gjort på det to foregående film i serien - ligesom at holdet med bl.a. Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Simon Pegg, Vanessa Kirby og Angela Bassett ligeledes er tilbage.

LÆS OGSÅ: Mission: Impossible 7 & 8 inspireres af Avengers

Tom Cruise-fans kan dog glæde sig over, at Top Gun 2: Maverick endelig ser ud til at få premiere til sommer, hvor den er planlagt til at ramme de danske biografer den 26. maj.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Charlotte

Smuk, særlig givende og grum film, fantastiske unge skuespillere, smukke billeder

1 uge siden
Julius

Men er det ikke kun Walken, der er officielt bekræftet som Shaddam IV?

1 uge siden
Heskey

Synes måske I lige glemmer at nævne hun har en pæn stor rolle i tv-serie versionen af John le CarrèsThe Little Drummer Girl :)

1 uge siden
Grete

Jeg har set denne film det var en super oplevelse.

2 uger siden
Christoffer

de sidste par minutter foregår i 2012, korrekt, men hele filmen med undtagelse af de par minutter er under anden verdenskrig

2 uger siden