Øv! Ventet Tom Cruise-fortsættelse udskydes til 2023

'Mission: Impossible 7' & '8' rykker premieredatoer
Billede
(© Mission: Impossible III / Paramount)

Selvom vi efterhånden er vant til premiere-udskydelser, så kan vi ikke undgå at være ærgerlige over det. Denne går det ud over Mission: Impossible-filmene - igen.

Mission: Impossible 7 og Mission: Impossible 8 rykkes nemlig hhv. ét år hver, fordi Corona-pandemien har gjort optagelser og efterarbejdet ekstra besværligt.

LÆS OGSÅ: Hør Tom Cruise skælde Corona-idioter ud under Mission Impossible-optagelserne

'Mission: Impossible 7', der skulle være udkommet til september i år, får nu premiere den 13. juli 2023, mens 'Mission: Impossible 8' får premiere den 27. juni 2024.

Vi ved stadig meget lidt om IMF-agent Ethan Hunts kommende missioner, men vi forventer, at de to spillefilm hænger tæt sammen, og at Tom Cruise er klar med flere halsbrækkende stunts til lands, til vands og i luften.

Det er igen Christopher McQuarrie, der instruerer - som han også har gjort på det to foregående film i serien - ligesom at holdet med bl.a. Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Simon Pegg, Vanessa Kirby og Angela Bassett ligeledes er tilbage.

LÆS OGSÅ: Mission: Impossible 7 & 8 inspireres af Avengers

Tom Cruise-fans kan dog glæde sig over, at Top Gun 2: Maverick endelig ser ud til at få premiere til sommer, hvor den er planlagt til at ramme de danske biografer den 26. maj.