Cookie- og Privatlivspolitik
Kendt TV-vært får sin første filmrolle i ny dansk komedie

Kendt TV-vært får sin første filmrolle i ny dansk komedie

Hella Joof instruerer 'Meter i sekundet'

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

Den folkekære instruktør og skuespiller Hella Joof kan nu offentliggøre det allerførste skuespillernavn til sin kommende komedie Meter i sekundet.

TV-vært Anders Agger får nemlig sin debut som filmskuespiller i filmatiseringen af Stine Pilgaards bestseller, der handler om de små og store kulturforskellige, der findes i det ellers lille Danmark.

Agger er en af Danmarks mest populære journalister og er bl.a. kendt fra DR-programmerne 'Indefra med Agger' og Anders og Anne-programmerne.

Læs også: Ny stjernespækket dansk komedie vil få dig til at krumme tæer over pinlige forældre

Anders Agger skal spille ingen mindre end sig selv i den kommende komedie, hvor han agerer inspirationskilde til hovedkarakteren Marie, som helt tilfældigt støder ind i ham i den lokale brugs, efter hun er flyttet fra København til Vestjylland.

'Meter i sekundet' følger Marie, der lidt modvilligt må flytte, da hendes livs kærlighed får en stilling på Velling Højskole. Mødet med den vestjyske by er et kulturchok for Marie, man da hun begynder at lytte mere, end hun taler, lærer hun, at Velling måske netop er stedet for hende.

Filmen instrueres af Hella Joof, der tidligere har stået bag bl.a. En kort en lang og Happy Ending. Resten af rollelisten til 'Meter i sekundet' er endnu ikke blevet offentliggjort.

'Meter i sekundet' forventes at få biografpremiere i vinterferien 2023.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Charlotte

Smuk, særlig givende og grum film, fantastiske unge skuespillere, smukke billeder

1 uge siden
Julius

Men er det ikke kun Walken, der er officielt bekræftet som Shaddam IV?

1 uge siden
Heskey

Synes måske I lige glemmer at nævne hun har en pæn stor rolle i tv-serie versionen af John le CarrèsThe Little Drummer Girl :)

1 uge siden
Grete

Jeg har set denne film det var en super oplevelse.

2 uger siden
Christoffer

de sidste par minutter foregår i 2012, korrekt, men hele filmen med undtagelse af de par minutter er under anden verdenskrig

2 uger siden