Kendt TV-vært får sin første filmrolle i ny dansk komedie

Hella Joof instruerer 'Meter i sekundet'
Billede
(© Mingo Nørager)

Den folkekære instruktør og skuespiller Hella Joof kan nu offentliggøre det allerførste skuespillernavn til sin kommende komedie Meter i sekundet.

TV-vært Anders Agger får nemlig sin debut som filmskuespiller i filmatiseringen af Stine Pilgaards bestseller, der handler om de små og store kulturforskellige, der findes i det ellers lille Danmark.

Agger er en af Danmarks mest populære journalister og er bl.a. kendt fra DR-programmerne 'Indefra med Agger' og Anders og Anne-programmerne.

Læs også: Ny stjernespækket dansk komedie vil få dig til at krumme tæer over pinlige forældre

Anders Agger skal spille ingen mindre end sig selv i den kommende komedie, hvor han agerer inspirationskilde til hovedkarakteren Marie, som helt tilfældigt støder ind i ham i den lokale brugs, efter hun er flyttet fra København til Vestjylland.

'Meter i sekundet' følger Marie, der lidt modvilligt må flytte, da hendes livs kærlighed får en stilling på Velling Højskole. Mødet med den vestjyske by er et kulturchok for Marie, man da hun begynder at lytte mere, end hun taler, lærer hun, at Velling måske netop er stedet for hende.

Filmen instrueres af Hella Joof, der tidligere har stået bag bl.a. En kort en lang og Happy Ending. Resten af rollelisten til 'Meter i sekundet' er endnu ikke blevet offentliggjort.

'Meter i sekundet' forventes at få biografpremiere i vinterferien 2023.