Cookie- og Privatlivspolitik
Clint Eastwood er fan af 'Dum & Dummere': Kunne relatere til især én scene

Clint Eastwood er fan af 'Dum & Dummere': Kunne relatere til især én scene

Jeff Daniels fortæller anekdoter om filmlegenden

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Man forbinder Clint Eastwood med stoiske cowboys og barske betjente, men vi må ikke glemme, at han også har lavet platte actionkomedier som Bankekød til slemme drenge og 'Seje bøffer og hårde bananer', hvor hans filmmakker er en orangutang.

Nu afslører Jeff Daniels, der spiller Harry i Dum og dummere, at Clinten også er fan af den skrupskøre 90'er-komedie.

Da Daniels besøgte The Late Show, delte han nemlig et par anekdoter om Oscar-legenden. Bl.a. om dengang, han mødte Clint Eastwood i Pebble Beach Pro-Am golfturnering:

- Pludselig, ud af det blå, kommer Clint Eastwood gående forbi morgenmadsteltet, og han kigger direkte på mig. Og han siger: "Jeff Daniels... Jeg så 'Dum og dummere'. Den toiletscene - det er sket for mig". Han begyndte at grine, vendte om og gik væk.

Scenen, der refereres til, er selvfølgelig en af komediens mere groteske og ikoniske øjeblikke, hvor Harry - uden at vide det - har drukket afføringsmiddel, og derfor må skynde sig på toilettet med meget dårlig mave hos kvinden, han er forelsket i. Men det viser sig, at toilettet ikke kan skylde ud.

Blood Work

Daniels blev senere hyret til at spille med i Clint Eastwoods thriller Blood Work, som følge af bl.a. hans præstation i netop 'Dum og dummere'.

Senest kunne Clint Eastwood opleves som instruktør og hovedrolle i Cry Macho, mens Jeff Daniels for tiden kan opleves i serien 'American Rust'.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Noobcake

Hvordan er det white washing når cleopatra var fra ptolemaius familien som var græske eller "makedonske" som tydeligvis er europæiske.

11 timer siden
signeuser/778263
signeuser/778263

Mine valg (Scream; døden på nilen; jurassic park; den der lever stille; hvidstengruppen II) skal nok primært forklares ud fra de nostalgiske følels

1 dag siden
Zenna

Det var ikke i 1963 at den seneste Cleopatra-film blev indspillet... min personlige favorit er den fra 1999 med Leonor Varela. Pinligt

1 dag siden
Kasper

2022 er et kæmpe film år for film fans.

1 dag siden
Casper

THOR 4: LOVE AND THUNDER, THE BATMAN, SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE - PART ONE, DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS og BLACK PANTHER

1 dag siden

Aktive debatter