Cookie- og Privatlivspolitik
Biograferne genåbner på søndag!

Biograferne genåbner på søndag!

Fra den 16. januar kan du igen gå i biffen

Stem op!
55
Stem ned!
0
(reset)

På søndag den 16. januar kan du igen forsvinde ned i en blød stol og se en god film på det helt store lærred.

Biograferne åbner nemlig igen med enkelte restriktioner. Det skriver bl.a. DR efter regeringens pressemøde her til aften kl. 18.00.

Dermed forsvinder flere ugers uvished om, hvorvidt nedlukningen ville blive forlænget, som den er blevet tidligere.

Der vil være krav om coronapas og mundbind (dog ikke når du sidder i dit sæde), og derudover vil der indføres enkelte andre restriktioner. Det forventes bl.a. at loftet for siddende publikummer i en sal bliver 500 personer.

Som vi også tidligere har skrevet, er det stadig trygt at gå i biografen pga. bl.a. den gode udluftning og kontrollerede ansigtsretning. Flere undersøgelser har peget på disse forhold.

Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen nævnte præcist det forhold, hvor hun lagde vægt på, at det netop er fuldt forsvarligt at åbne biograferne igen, selvom vi stadig er midt i en pandemi:

- Det er trygt og sikkert at komme tilbage. Jeg glæder mig selv til at benytte de forskellige kulturtilbud igen, sagde kulturministeren på pressemødet.

Filmprogrammet bliver opdateret løbende de næste dage, men der vil selvfølgelig være masser af film til at tage imod publikum fra både før nedlukningen og helt nye premirerefilm.

Se programmet her

Velkommen tilbage!

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Noobcake

Hvordan er det white washing når cleopatra var fra ptolemaius familien som var græske eller "makedonske" som tydeligvis er europæiske.

12 timer siden
signeuser/778263
signeuser/778263

Mine valg (Scream; døden på nilen; jurassic park; den der lever stille; hvidstengruppen II) skal nok primært forklares ud fra de nostalgiske følels

1 dag siden
Zenna

Det var ikke i 1963 at den seneste Cleopatra-film blev indspillet... min personlige favorit er den fra 1999 med Leonor Varela. Pinligt

1 dag siden
Kasper

2022 er et kæmpe film år for film fans.

1 dag siden
Casper

THOR 4: LOVE AND THUNDER, THE BATMAN, SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE - PART ONE, DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS og BLACK PANTHER

1 dag siden

Aktive debatter