Cookie- og Privatlivspolitik
Afstemning: Hvilken film glæder du dig mest til i 2022?

Afstemning: Hvilken film glæder du dig mest til i 2022?

Stem på din top 5 og vind biografbilletter

 
Stem op!
93
Stem ned!
0
(reset)

Biograferne er heldigvis åbnet igen, og vi kan derfor for alvor skyde filmåret 2022 i gang - og der er meget at glæde sig til!

Igen byder året på både allerede planlagte 2022-storfilm samt rykkede blockbusters, hvoraf nogle er helt tilbage fra 2020.

Se frem til danske film i topklasse, en ny omgang storslåede superheltefilm, hjertevarme familiefilm, gruopvækkende gys og sidst men ikke mindst Mads Mikkelsens debut i Harry Potter-franchisen.

Deltag også: Afstemning: Hvad er den bedste film i 2021?

Hvilke film glæder du dig mest til at se i det nye år? Du kan stemme på op til 5 titler nederst.

På grund af det stærke både danske og internationale filmår har vi valgt at nominere hele 60 titler, som du kan stemme på. Se alle årets kommende biograffilm her.

Del begrundelsen bag dine stemmer i kommentarfeltet og deltag i konkurrencen om 2 x 2 fribilletter til biografen.

Vi glæder os til endnu et fabelagtigt biografår i jeres selskab!

 

Hvilke film glæder du dig mest til i 2022?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tomuser/871401

Hvorfor er filmen Moonfall ikke med på listen ? Eller kommer den ikke i de danske biografer ? Og Uncharted ?

Binh M.

Moonfall kommer i biografen 17. februar, den er nok glemt ved en fejl.

danieluser/178095

Alle Marvel film efter en stille periode, er de startet for vildt ud igen - så det kan kun blive godt!!

Jonas

Doctor Strange: The Multiverse of Madness
Spider-Man: Across the Spider-Verse
The Batman
The Northman
Thor: Love and Thunder

Piauser/709359

Den første var så god og rørende og traileren til nr. 2 ser lovende ud

Cecilie

Jeg er en kæmpe marvel fan, så jeg ser klart mest frem til de marvel film der kommer ud i år! Især doctor Strange glæder jeg med ekstremt meget til!

Renè

Jeg glæder mig egentlig kun til Top Gun 2: Maverick.
De andre 4 er mest bare for hyggen =)

Segoyuser/116755

C'MON C'MON; må se hvad den har at byde på....
Black Panter: kan den overhovedet bidrage med mere ?
Minions: Gru er det bare at tjene penge film eller har den noget essens?
De fantastiske Skabninger: Har set trailer tænker hmm, men måske dens indhold gør film er god.
Doctor Strange: Kan den laves så det ikke bliver et mix max...

Har 2 biograf føsdags gaver så afsted skal jeg da, når rette tid indfinder sig, den havde fra sidste år blev for gammel og sådan er det.

Sandra

1. DE FORBANDEDE ÅR 2 - OPGØRET. Den første film var rigtig god, som jeg glæder mig meget til at se fortsættelse sammen med mine forældre og se, om den kan leve op til forventningerne.

2. THE BATMAN. Den ser spændende ud, så den skal helt klart se.

3. JURASSIC WORLD 3: DOMINION. De andre film i serien, er ufattelig flotte lavet, så jeg vil klart overvejer at gå ind og se den.

Jokere er film, som jeg ville kunne lokkes mig ind og se, men nok ikke gå i biografen og se alene.

TOP GUN 2: MAVERICK. Jeg har ikke det store forhold til den første, men der har været så meget snakke om den, at jeg måske ender med at se den alligevel.

SCREAM 5. Jeg har set de andre, og de mindre mig om barndom/ungdom, da jeg så de to første sammen med en rigtigt god ven. Så måske gå jeg ind og se den for at minde de gode gamle dage.

TheDayDreamer

Min liste, i prioriteret rækkefølge, ser ud som følger:

1) Jurassic World: Dominion (Denne film er min nok mest ventede, ikke bare i 2022, men nogensinde, da jeg altid har været KÆMPE Jurassic fan, og "Dominion" er noget nær den perfekte eventyrfilm, der introducerer en masse nye dinoer (både med og uden fjer), samt bringer legacyskuespillere fra originalen tilbage, og giver os et helt nyt perspektiv på hvordan livet på Jorden er, nu da dinosaurer er sluppet fri på fastlandet).

2) Scream 5 (Scream filmene har altid været mine yndlingsgysere, lige siden jeg så originalen i 1996 og elskede hvordan den dengang genopfandt genren. Dette er nok den film jeg vil påstå har haft den mest geniale marketingkampagne nogensinde! Man har TYDELIGT kunnet mærke at teamet bag, har været lige så spændte på filmens release som fansne, og det har givet sig udslag i en MASSE fede tiltag på de social medier).

3) The Batman (Matt Reeves udgave af Batman, med Robert Pattinson i hovedrollen som den vingede hævner, har en helt specifik mørk og grunge-agtig vibe over sig, som jeg synes gør den til en mere spændende oplevelse i mine øjne. Jeg elsker at denne film vil have mere fokus på hans rolle som "The World's Greatest Detective", og at der nu er en anden skurk en Jokeren der får lov at indtage hovedrollen - nemlig Gækkeren/The Riddler (og han virker decideret skræmmende!). Den første trailer der blev vist i forbindelse med DCs FanDome sidste år overbevidste mig 100% om at den her en en "can't miss". Når vi ser mørke gråtoner sat til tonerne af Kurt Cobains "Something In The Way", så er jeg solgt!)

4) Top Gun: Maverick (Jeg har altid elsket film som tager os med på indersiden af cockpittet, og denne 2'er er beskrevet som "a love letter to aviation". Jeg blev fuldstændig blæst bageover af den første trailer og den featurette der er udgivet til filmen. Når promotionmateriale formår at få mig til at sidde og klappe og skrige højlydt af glæde, så er det en film der ikke man misses. Den her skal ses i IMAX, intet mindre kan gøre det, for de aerial-shots fra indersiden af jetjagere, de er enhver flyelskers drøm!)

5) The Flash (For mig er Ezra Miller det perfekte valg til rollen som The Flash. Jeg synes han var et af de absolut mest mindeværdige standout-elementer i Zack Snyder's Justice League, og ud fra det lille kig vi indtil nu har fået fra denne solofilm med ham, der også introducerer multiverse-konceptet i DCCU (hvor vi endda også får et blik Tim Burtons Batman univers og Michael Keaton tilbage i den rolle), så er der i dén grad noget unikt at se frem til).

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Charlotte

Smuk, særlig givende og grum film, fantastiske unge skuespillere, smukke billeder

1 uge siden
Julius

Men er det ikke kun Walken, der er officielt bekræftet som Shaddam IV?

1 uge siden
Heskey

Synes måske I lige glemmer at nævne hun har en pæn stor rolle i tv-serie versionen af John le CarrèsThe Little Drummer Girl :)

1 uge siden
Grete

Jeg har set denne film det var en super oplevelse.

2 uger siden
Christoffer

de sidste par minutter foregår i 2012, korrekt, men hele filmen med undtagelse af de par minutter er under anden verdenskrig

2 uger siden