Cookie- og Privatlivspolitik
27 år efter: Elsket actionklassiker får endelig en fortsættelse

27 år efter: Elsket actionklassiker får endelig en fortsættelse

‘Heat 2’ udkommer som bog

Stem op!
31
Stem ned!
0
(reset)

Michael Mann har langt om længe løftet sløret for, hvornår vi kan forvente (bog)fortsættelsen til hans yderst populære heist-film Heat fra 1995.

’Heat 2’ kommer til at omhandle Lt. Vincent Hanna (Al Pacino) og Neil McCauley (Robert De Niro) i tiden før - og efter det - famøse kup, der udspiller sig i ’Heat’:

- Der har altid været en rig historie bag begivenhederne i karakterernes liv før kuppet i 1995, samt hvilken vej livet har ført dem hen efterfølgende.

Bogen kommer dermed til at fungere som både prequel og sequel til actionfilmen. Romanen starter in medias res, hvor vi følger karaktererne fra dagen efter kuppet. Handlingen kommer dog primært til at foregå i årene 1989 og 2002, som kan ses i teaseren for bogen (se den nederst).

Igennem skiftene i tid bliver vi klogere på karakterernes bevæggrund, samt konsekvenserne af deres handlinger.

Mann fortæller ligeledes, at flere af de populære karakterer fra filmen kommer til at indgå i fortsættelsen, herunder bl.a. Nate (Jon Voight), Charlene (Ashley Judd), og Trejo (Danny Trejo).

Kelso (Tom Noonan), som var både teknisk geni og med til at planlægge selve kuppet, kommer ligeledes til at indgå i bogen, mens fanfavoritten Chris (Val Kilmer) også bliver en del af plottet ’Heat 2’:

- Bank-jobbet var ikke første gang Kelso arbejdede sammen med McCauley, og det bliver ikke sidste gang han arbejder sammen med Chris.

Michael Mann skriver romanen i samspil med forfatter Meg Gardiner, og den forventes at udkomme d. 9 august 2022.

På nuværende tidspunkt er der ikke planer om en filmatisering af ’Heat 2’, men forhåbentlig kommer det på listen over Manns mange fremtidige projekter. Han er næste gang aktuel med HBO Max-serien ’Tokyo Vice’, som udkommer engang i 2022.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Charlotte

Smuk, særlig givende og grum film, fantastiske unge skuespillere, smukke billeder

1 uge siden
Julius

Men er det ikke kun Walken, der er officielt bekræftet som Shaddam IV?

1 uge siden
Heskey

Synes måske I lige glemmer at nævne hun har en pæn stor rolle i tv-serie versionen af John le CarrèsThe Little Drummer Girl :)

1 uge siden
Grete

Jeg har set denne film det var en super oplevelse.

2 uger siden
Christoffer

de sidste par minutter foregår i 2012, korrekt, men hele filmen med undtagelse af de par minutter er under anden verdenskrig

2 uger siden