Cookie- og Privatlivspolitik
Will Ferrell takkede nej til vild millionløn for 'Elf 2'

Will Ferrell takkede nej til vild millionløn for 'Elf 2'

Ville du gerne have set en opfølger til julefilmen?

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

De fleste kan nok blive enige om, at Will Ferrell har komisk timing som få. Tænk blot på hans roller i komedier som Anchorman: The Legend of Ron Burgundy, Step Brothers og Blades of Glory. For ikke at nævne hans mange sketches og karakterer i Saturday Night Live.

En af hans bedste, sødeste og sjoveste film er jule-nyklassikeren Elf fra 2003, hvor Ferrell spiller en nisse/alf i voksenstørrelse, der rejser fra Nordpolen til New York for at finde sin biologiske far.


Grundet filmens store popularitet var det oplagt at lave en fortsættelse. Der var øjensynligt også skrevet et manuskript til en 2'er, men Ferrell takkede nej til at gentage sin rolle som Buddy. Det skriver The Hollywood Reporter.

LÆS OGSÅ: Kom i julestemning - her er de danske film du skal se

Ferrells løn lød ellers på godt 200 millioner danske kroner (29 millioner dollars, red.), men manuskriptet var efter skuespillerens mening ganske enkelt ikke godt nok.

Man må sige, at Ferrell har integriteten i orden, når det kommer til glansrollen som julenissen. Han har dog lavet flere fortsættelser, bl.a. Anchorman 2: The Legend Continues, Zoolander 2 og Daddy's Home 2.

Men måske det i grunden også er for det bedste, at det forblev ved den ene film. Den er i hvert fald blevet en fast del af julen i mange hjem verden over.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Noobcake

Hvordan er det white washing når cleopatra var fra ptolemaius familien som var græske eller "makedonske" som tydeligvis er europæiske.

12 timer siden
signeuser/778263
signeuser/778263

Mine valg (Scream; døden på nilen; jurassic park; den der lever stille; hvidstengruppen II) skal nok primært forklares ud fra de nostalgiske følels

1 dag siden
Zenna

Det var ikke i 1963 at den seneste Cleopatra-film blev indspillet... min personlige favorit er den fra 1999 med Leonor Varela. Pinligt

1 dag siden
Kasper

2022 er et kæmpe film år for film fans.

1 dag siden
Casper

THOR 4: LOVE AND THUNDER, THE BATMAN, SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE - PART ONE, DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS og BLACK PANTHER

1 dag siden

Aktive debatter