Stjerne røg sig skæv under ny Oscar-film: "Alle fuckede med mig"

'Don't Look Up' rammer biografen på torsdag
Billede
(© Netflix)

Jennifer Lawrence er én blandt massevis af stjerner i den kommende film Don't Look Up, og måske netop derfor så stjernen sig nødsaget til at tage stærke metoder i brug for at oppe sit skuespil.

Den 31-årige skuespiller gik således fuld method acting på rollen som astronomen Kate, der sammen med sin kollega Dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio) prøver at advare alle om, at en komet har kurs mod jorden - og det kan betyde enden for os alle.

 

Kate er nemlig også lidt af et pothoved, så hvad gør man, når man skal spille skæv? Man ryger selvfølgelig noget fjolletobak. Det gjorde Lawrence i hvert fald.

Det afslører hun i en Q&A med instruktør Adam McKay (The Big Short, Vice). De fortæller, at Lawrence spurgte om "lov" til at ryge sig skæv i en scene, hvor hun ikke havde nogle replikker med Meryl Streep.

- Jen spurgte mig: "Har du tænkt dig at give mig nogle improviserede linjer?", som vi altid gør, fortæller McKay, og fortsætter:

- Og jeg svarede, "Nej, du kan godt være skæv".

LÆS OGSÅ: Charmerende og hudløst ærlig - Jennifer Lawrence er vores allesammens klodsede superstjerne

Instruktøren fortæller, hvordan han overvejede at lave noget skæg med Lawrence og sige, at de havde skrevet en ny monolog til hende, men at han ikke kunne få sig selv til det. Så han lod hende være. Men det var det åbenbart ikke alle, der gjorde:

- Jeg var virkelig et mål, siger Lawrence.

- Alle fuckede med mig. Nok fordi jeg var skæv. Nem at drille. 

Hun fortæller, at bl.a. Jonah Hill i en joke havde påstået, at deres medspiller Mark Rylance var utilfreds med hende.

'Don't Look Up' er blevet mødt med flotte reaktioner blandt anmelderne i USA, hvor Leonardo DiCaprio spås gode Oscar-chancer.

'Don't Look Up' får biografpremiere den 9. december, og kan ses på Netflix fra 24. december.