Cookie- og Privatlivspolitik
Se det første billede af Willem Dafoe som Green Goblin i 'Spider-Man: No Way Home'

Se det første billede af Willem Dafoe som Green Goblin i 'Spider-Man: No Way Home'

Stjernen er tilbage i kamp med Spider-Man

Stem op!
179
Stem ned!
0
(reset)

Den første trailer bekræftede, hvad der havde været rygtet i længere tid: Willem Dafoe vender tilbage som skurken The Green Goblin i den ventede Spider-Man: No Way Home.

Indtil nu har vi kun fået små glimt af skurken i dragten og et close-up af en af hans ikoniske bomber. Men nu har Marvel & Sony frigivet det første klip med Willem Dafoe som Norman Osborn i infight med Tom Hollands Edderkop.

SE OGSÅ: Den sidste scene i 'Venom 2' kan vende op og ned på Marvels univers

Det skete til Comic Con i weekenden, hvor et panel samlede de tre tilbagevende Spider-Man-skurke, nemlig Willem Dafoe (Green Goblin), Alfred Molina (Doc Octopus) og Jamie Foxx (Electro).

I klippet ser vi Dafoe i en hættetrøje og med sin grønne dragt indenunder, der kaster en af sine græskarbomber, som Spider-Man prøver at gribe.

Og den 66-årige stjerne har ikke glemt, hvordan man laver det skøre ansigt. Se bare med nederst, hvor klippet er blevet delt på Twitter.

'Spider-Man: No Way Home' får premiere den 16. december - forsalget er startet.

Green Goblin No Way Home

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Noobcake

Hvordan er det white washing når cleopatra var fra ptolemaius familien som var græske eller "makedonske" som tydeligvis er europæiske.

11 timer siden
signeuser/778263
signeuser/778263

Mine valg (Scream; døden på nilen; jurassic park; den der lever stille; hvidstengruppen II) skal nok primært forklares ud fra de nostalgiske følels

1 dag siden
Zenna

Det var ikke i 1963 at den seneste Cleopatra-film blev indspillet... min personlige favorit er den fra 1999 med Leonor Varela. Pinligt

1 dag siden
Kasper

2022 er et kæmpe film år for film fans.

1 dag siden
Casper

THOR 4: LOVE AND THUNDER, THE BATMAN, SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE - PART ONE, DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS og BLACK PANTHER

1 dag siden

Aktive debatter