Cookie- og Privatlivspolitik
Rygte: Marvel-stjerne spiller Jokeren i 'The Batman' med Robert Pattinson

Rygte: Marvel-stjerne spiller Jokeren i 'The Batman' med Robert Pattinson

Skuespilleren får mystisk rolle

Stem op!
73
Stem ned!
0
(reset)

The Batman er oversværmet af rygter. Vi har tidligere skrevet om, hvordan nogle mener, at Robert Pattinson i fremtidige film var sat til skulle møde Batmans ærkefjende Jokeren.

Mens flere har spekuleret i, at det kan blive Joaquin Phoenix, som spillede karakteren med stor succes i Joker fra forrige i år og som har en fortsættelse på vej, så mener folk nu, at en anden skuespiller kan være The Batmans Clown Prince of Darkness.

Barry Keoghan, der senest var aktuel i Marvels Eternals, blev nemlig pludselig sidste år tilføjet til rollelisten, men Warner Bros. har ikke giver mange hints til omfanget af hans rolle - ligesom at han heller ikke optræder i traileren.

LÆS OGSÅ: 9 superheltefilm du kan glæde dig til i 2022

I første omgang forlyder det, at han har rollen som Officer Stanley Merkel, og nu har et "2022 Movie Preview" fra Warner Bros. i England bekræftet Keoghans optræden én gang for alle.

Tidligere på måneden er det ligeledes kommet ud, at Warner Bros. lige nu tester to forskellige udgave af 'The Batman' af - en med og en uden én ganske særlig karakter. Hvilket har fået spekulationer til at køre derudaf.

I april delte Barry Koeghan selv et foto fra optagelserne til 'The Batman' - så noget kunne altså tyde på, at han var en central del af de reshoots, som foregik i forået.

'The Batman' har allerede et par skurke på menuen til Robert Pattinson af i form af The Ridler og The Penguin. Så man kan jo forestille sig, at denne film sætter Jokeren op til en mulig kommende efterfølger. 

'The Batman får premiere den 3. marts 2022.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.