Ny Marvel-film får både en fortsættelse og MCU-serie fra instruktøren

Du kan allerede nu glæde dig til mere superhelte-action
Billede
(© Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (Walt Disney Studios Motion Pictures))

Tidligere i år havde Marvel-filmen Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings premiere. Biografpublikummet blev her introduceret for en ny helt i form af den hårdtslående Shang-Chi. Nu er en fortsættelse blevet bekræftet. Det skriver Deadline.

Ikke nok med det, så har filmens instruktør og medforfatter Destin Daniel Cretton indgået en større aftale med Marvel Studios og det såkaldte Hulu's Onyx Collective. Her skal han udvikle projekter til Hulu samt ikke mindst lave en helt ny Marvel-serie til Disney+.

 

Hvad den serie kommer til at byde på, er endnu ikke offentliggjort. Man kan jo spekulere i, om der bliver tale om en art udvidelse af universet fra netop 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'. Der er nemlig rigtig mange veje man kan gå - både ved at udforske den kinesisk inspirerede fantasy-verden, Shang-Chis søster Xialing eller faderen Xu Wenwu (spillet med stor overbevisning af Tony Leung)

LÆS OGSÅ: Superstjerne spiller hemmelig rolle i kommende Marvel-film

'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings' følger den tilsyneladende almindelige fyr Shaun. Han gemmer dog på en noget anden fortid, end hvad bl.a. hans veninde Katy ved. Shaun hedder nemlig rigtigt Shang-Chi og har haft en barndom fyldt med hård kampsports-træning.

Den træning får Shaun brug for, da han en dag angribes af en flok skurke. Herfra er der ingen vej tilbage for Shang-Chi og Katy, som nu kastes ud på et vildt eventyr for at sætte en stopper for den lyssky organisation The Ten Rings.

I titelrollen finder man Simu Liu, mens Katy spilles af Awkwafina fra bl.a. Ocean's 8, Crazy Rich Asians og The Farewell.

'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings' er baseret på Marvels tegneserie-karakter Shang-Chi - også kendt som Master of Kung Fu - som man første gang mødte i tegnet form i 1973.