Ny Jumanji-film kan lande før end forventet!

The Rocks hold har en stor vision for filmen
Jumanji: The Next Level med Dwayne the Rock Johnson
(© Sony Pictures)

I 1995 fik vi den første film om det magiske spil med Jumanji og Robin Williams på rollelisten. Mere end 20 år senere landede så fortsættelsen i det jungefyldte univers med Jumanji: Welcome to the Jungle, mens opfølgeren Jumanji: The Next Level fik premiere i 2019.

De to nye kapitler i filmserien blev begge store succeser, hvorfor det ikke overrasker, at en ny film er på vej. Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black og Karen Gillian vender alle tilbage, mens Danny DeVito og Donald Glover fra den anden film også er klar igen.

Nu har filmenes producer Hiram Garcia i et nyligt interview løftet sløret for nogle af tankerne bag den kommende Jumanji-film, der synes at være tættere på at blive realiseret end forventet. Det skriver ComicBook.

LÆS OGSÅ: Vin Diesel med følelsesladet besked til Dwayne Johnson: Kom tilbage til 'Fast & Furious 10'

Produceren udtaler bl.a., at de har en virkelig sjov idé, som de snart har klar til at præsentere for filmstudiet bag den kommende Jumanji-film.

Garcia og hans team er som det næste aktuel med Netflix-filmen Red Notice, mens julefilmen Red One venter herefter. Når den dog er ude af vagten, er det altså tid til at vende tilbage til den eventyrlige jungle. Garcia fortæller endvidere:

- Vi har en stor vision for [den næste Jumanji]-film, så vi er virkelig klar til den […] målet er naturligvis engang efter... at Jake [Kasdan] laver 'Red One' for os, så bliver det næste [projekt]. Jeg føler, at vi har alt klar til den tid, og vi vil være i stand til at går i gang med den tredje kapitel.

'Red One', der også er med Johnson og Jumanji-instruktøren Kasdan, har premiere til næste år. Så måske Jumanji-fortsættelsen allerede kan gå i produktion i 2022? Vi krydser fingre.